Tak já mám úplně stejnej problém, voda v kufru a pod sedačkama spolujezdce(a to i když jsem stál po kopcu), tak jsem se nechal zavřít do kufru a polejvat, teklo to u toho vejfuku na přebytečenej luft, sundal jsem nárazník a doufám, že jsem to našelondraFOCUS píše:mě už to pěkně štve právě se žene pěkná bouřka a manželka zaparkovala čumákem dolů jdu to přeparkovat bo jinak mám zase vodu až u spolujezdce,není nejaký borec "karosář" který zná slabé místo v tom sloupku protože ta voda přichází odtud dneska ráno jsem vymačkal čtaři hadry vody fakt už nevím,tam navrtám dírky ať ta voda sama vytéká a nejde do auta nebo já už nevím coStehnak píše:Ta klapka je to bile - cerne oramovane vedle toho cerveneho "obdelniku" LINK. Tam by mel proudit ven v interieru "přebytečný" vzduch.
Me se voda obevuje / vyteka prave v tom cervenem ramecku, ale teda v daleko mensim mnozstvim - nikdy sem nemel u rezervy vodu, voda ni nedotece k zadnim sedadlum - vsechnu ji "pochyta" koberec co kryje blatnik.
Snazil jsem se prijit kudy to tam vali, svetlo mam take pretesnene silikonem, ale ani ho*no. Ja myslim ze to tam musi tect nekudy za naraznikem. Voda co steka po patejch dverich do toho zlabku a snad tama nekudy... Vic nevim - ja osobne na to uz se*u.![]()
![]()
nedolejhalo tam těsnění a crčelo to tam tudy, silikon to spravil