Bordel vyhadzujem, povysavat povysavam, na wapku chodim na pumpu, ale komplet ho davam gruntovat kazdeho stvrt roka. Deti ani psa nemam, nefajcim, v aute nejem, 98 % casu jazdim sam, cize ani nemam ako narobit nejaky extra bordel.Kota píše:To tam čtvrt roku neuklízíš?![]()
no mě teď ten můj malej zabiják z nudy začal žvejkat řučku, takže ji mám teď ručku s penetrovanou kůžíKota píše:Tak to je sen.Sam,bez psu atd.
super věc pro velký pesany, ale co malý psíci, kolem 7 kil? co nemůžou být v boxech, protože sou prostě moc živí? já mám teda štěstí, že moje malá prďola, vždycky jak se jede, tak hodí šlofíka.stary_pes píše:Dnes som videl velmi zaujimavu vec. Nejakych chlapik u nas na ulici ma velkeho labradora a nejaky kombik Opel. A vzadu ma velku klietku - taku, ze okrem spodnej strany bola vsade - taka patstranna klietka posadena na podlahu. Na spodnej strane bola taka nadoba a na nej mal hodenu deku. Cele to mal zabudovane do kufra... Pes nic nerozkuse a aj ked vykona potrebu, je to v pohode. Jediny problem je v tom, ze sa to asi tazko dava prec
no sem hrozně rád, že vždycky lehne a prospí to, je to asi tím, že sem si ji dovezl když měla 6 týdnů právě domu autem a od té doby ji pořád někde vozím, tak si zvykla a zjistila, že jí ani nic jinýho nezbývá, než hajnout a spát.stary_pes píše:Tak to teda mas stastieSused mal kedysi Mondeo a vozil v nom ruskeho teriera (take velke cierne tela). Ten pes vzdy ked sa islo musel stat. Kazdy rok s nim chodili do chorvatska, pes celu cestu stal... Ked dosli, tak iba uplne vystaveny padol a celu dovolenku prespal, aby cestou spat zase mohol stat... Proste nebol schopny v aute lezat, alebo aspon sediet.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů