Ahoj, včera jsem pořídil Focuse 2 kombi z roku 2005 s tím, že má pár nedostatků. Nejzásadnějším z nich je svítící kontrolka ESP (pouze ESP, ABS nesvítí). Můj mechanik zvládne karosařinu a standardní věci jako brzdu, spojku apod, ale u toho ESP bych mu rád co nejvíc napověděl, aby mohl jít najisto. Potřeboval bych proto doporučit někoho z Prahy a okolí s diagnostikou, kdo by to napíchl a řekl, jestli je to jen nějaké čidlo anebo třeba celá jednotka ESP. No a ideálně aby ta diagnostika nebyla moc drahá
No a tím se dostávám k dalšímu dotazu, a to je kvalitní zdroj použitých náhradních dílů. Je tady na klubu nějaký dvorní dodavatel, anebo osvědčené vrakoviště, kde bych našel detaily jako chybějící prut antény, lištu na kufr v barvě apod? No a hlavně kdyby to bylo jen nějaké čidlo, tak koupím nové, ale kdyby to byla třeba jednotka ESP, tak bych se kvůli ceně musel spokojit s funkční použitou. Je to nízkonákladové auto, ale chci ho mít v rámci budgetu v co nejlepším stavu.
Předem děkuju za jakékoliv reakce a zároveň i za uživatelský manuál, který si právě pročítám, protože jsem ho k autu nedostal
P.S.: Jo a ještě jsem se chtěl zeptat. Mám tam čtyřramennej plastovej volant. Rád bych vyměnil za čtyřramennej co má ty kovové nohy a kožené obšití. Stačí koupit kostru toho co chci a použít airbag a kryt airbagu z toho mého volantu? Je to záměnné?