tak já jen k té stravě

posilovna mě teprve čeká, ještě pořád jsem totiž ve fázi shazování
moje startovní pozice 05/11
117kg na 174cm výšky
122cm v pase(prase)
117cm boky
nyní 85kg (výška se kupodivu nezměnila, ikdyž bych raději psal třeba 186cm

)
celkový úbytek tuku 35kg!! svalová hmota +3 kg
no nadváhu vlastním v podstatě od malička a 86 kg jsem měl naposledy v 15 letech
Jak na to?
pani doktorka kterou mám na konzultace mě pěkně vyzpovídala a sestavila životosprávu přímo na Juniora tedy pro redukci max 6100Kj na den, strava jednoduchá
ráno sacharidy - celozrné pečivo, ovoce, jogurt...1500kj
svačina - ovoce, zelenina, sýr (lepší než nízkotučné sračky je lepší kvalitní, ikdyž tučnější = tedy méně na gramy) 750kj
oběd - kuřecí, rýže, zelenina apod 1500kj (mylné jsou vynechávání příloh - rýže, brambory apod...škroby jsou taky třeba, jen je nutné opět upravit množství)
svačina - zelenina, sýr, tvaroh, podmáslí, oříšky(opatrně jsou tučné, ale mají zdravé tuky, které jsou také potřeba) atd 750kj
večeře - bílkoviny po sportu - tvaroh, maso, zelenina 1500kj nejpozději 4 hodiny před spaním
na internetu je spousta prográmků, kde si vyplníte celodenní příjem potravy a upozorní vás na případné nedostatky - málo tuků, sacharidů, zeleniny, ovoce atd
Hlavní součástí této stravy je stálý vyvážený příjem tekutin!!!!!!!!!! u mě stanoveno na 2,5l den
Mám sedavé zaměstnání, takže přijedu domů a jdu si hodinku zaběhat, nebo jezdím na kole(rotopedu) začínal jsem chůzí - 5km/hod(když jsem zkusil běh tak jednak hned kolena protestovaly a jednak jsem uběhl 50m a byl jsem v pr.eli s plícema), nyní běh 10km/h a jde to, jen to trvalo toho půl roku

S čím mám problém je teď příjem tekutin když jsem doma a na jídlo si taky dycky vzpomenu po daleko delší době, ale pořád to jde
Co mi vadí nejvíc je to od čeho mě žádná posilovna už nezachrání a to to co zbylo z kůže na břiše a zadku, holt až pod tím jednou vybuduju nějaké svaly, které budu chtít ukazovat, tak to nechám ořezat někde na plastice
Nejhorší je se dokopat a začít, taky jsem se furt vymlouval, že na to nejni čas a že když přijedu v 8 večer domů, že se můžu vybodnout na nějakej sport, ale když jsem začal, tak teď když dva dny neběhám, začnu bejt protivnej a nervozní
nevýhody procesu:
- teď je mi furt zima
- když neběhám sem protivnej
- když piju podle starý váhy su daleko dřív nametenej a následky jsou daleko horší
+ tím že míň vydržím tím míň toho musím platit

- v krámu teď strávím daleko víc času a to jak počítáním u jídla, tak u hadrů, jelikož teď už nemusím kupovat to co mi je, ale i to co mi sluší
- vyházet starej šatník a nakoupit všechno pěkně znovu -od trenyrek přes trika, obleky, košile, rifle, věci na lyže, prostě všechno, jediné co mě těší že nejsu žencká, ty prej pak musej kupovat i nový lodičky
výhody??? cejtim se teď fáááákt dobře a su na sebe pyšnej!!!!