Šikovnější... to bych neřekl... ale vyvrtat díru a lepidlem do ní něco chytit snad taky zvládneš... a zapojit si to nechám... do elektriky bych se asi nehrabal

Přesně! Oktávku mi to připomnělo, hned jak to přezuli...neo_21 píše:Nojo, vypadá to jako vochcávka... fuj....
Přesnou částku už si nepamatuju, ale jeden je za jednotky tisíc Kč. Myslím, že ty snímače by byly dražší, než ty 16" disky, co tam teď mám...neo_21 píše:měřiče tlaku... taky jsem to vlákno četl, ale to snad šlo o nějakou vadnou várku ne? já bych je tam dal...kolik že stojí
Aha! Kdybys mohl čtyři postrádat, tak za nějakou rozumnou cenu bychom se mohli domluvit... V létě pojedu standardně s dětma k Balatonu, samozřejmě přes Slovensko...killerhammer píše:podarilo sa mi všetky zlomené tlakové snímače nakoniec vyreklamovať na Ford záruku, takže teraz mám spolu 11 kúskov, roky do zásoby (ale dám len na leto, ak vôbec)
Bál jsem se, že tě tím urazím, ale je to tak bohužel... proto jsem tu tuto diskuzi rozvířil, bál jsem se, že to bude takhle vypadatinz píše: Přesně! Oktávku mi to připomnělo, hned jak to přezuli...![]()
ak by som už v lete Mondeo nemal, tak sa určite dohodneme. nový ventil so snímačom stojí cca 60 eurinz píše:Aha! Kdybys mohl čtyři postrádat, tak za nějakou rozumnou cenu bychom se mohli domluvit... V létě pojedu standardně s dětma k Balatonu, samozřejmě přes Slovensko...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů