Mám do toho jít? Poraďte prosím
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak vítej plnohodnotný fokusáku

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- cloudyman
- Nováček
Foki měl jsi pravdu, když jsem si Fofo přivezl domů, tak jsem si ještě jednou probíral návod a knížečky k autu a našel jsem druhou servisní knížku, kde poslední kontrola byla při 161 tis. kil. Protože jsem byl před koupí na kontrole ve Fordu Charouz na Kladně a tam mi řekli, že je vše OK, tak jsem už k nim neměl důvěru ( paní na příjmu mi zdůrazňovala, jak je ten dovozce solidní a jaký pěkný kousky sem vozí), tak jsem jel do Fordu Charouz v Mělníce a tam jim ukázal ty dvě servisní knížky, jedna se 75 t. km a druhá se 161 t. km. Podle VINu zjistili, že při poslední garanční prohlídce bylo měněno čidlo klimy a to bylo při 121 t. km. A tím mi bylo jasno, která z těch knížek je pravá. Takže někdo odmáznul 100 kilo. Tudíž jsem jel do bazaru, kterej ten prodej zprostředkoval, ukázal jim obě servisky a ptal se co s tím budou dělat. Tvářili se vyjukaně a řekl bych, že oni v tom podvodu nejedou. Musí v tom jet buď ten kluk co sem tahá ty káry, nebo ten handler v německu. Protože to mám částečně na ú věr a při odstoupení od smlouvy bych platil nějaký penále a zůstal bych bez auta, přistoupil jsem na to, že mi v bazaru dali na ruku 10 tis. Kč. Auto ovšem opravdu vypadá dobře a jsem rád, že ho mám. Až se naučím sem vložit obrázky, tak pošlu scany obou servisek, jen tak pro zajímavostfoki píše:no ale kdyz to je sluzebak tak je divny ze ma najeto jen 75000km , ja mel sluzebni 2003 a mely kolem 150000km , tzn 50000km rocne . takze u tohodle bych to videl tak na 100000-120000km a zase kdyz to byl sluzebak , tak aby najezdili jen 70000km tak proc by ho kupovali .ale kdyz by jim ho zabavily tak je to mozne .
a zase firmy kdyz to prodavaji tak davaji vsechno nemaji zajem nedat treba klic , to casto byva u bouracek kdyz lidi nabouraji - auto odvezou do servisu a pak tomu cloveku nabidnou nejake penize ten to vezme a uz se o nic nestara - proto je problem u bouracek sehnat druhej klic a servisky - ale neni to pravidlem .
zkus si zavolat do servisu kde byl delanej servis podle razitka jestli to tam maji v evidenci .

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no mě jen překvapuje, že tam nechali tu původní originální servisku. 

- hihi
- Zkušený
Ad foki: ten ví, co dělá a říká... mi dost pomohl a to jsem ho nikdy neviděl...
Ad podvod x originál serviska: ai bych trval na nejen finančním vyrovnání, ale hlavně bych si tento fakt nechal potvrdit písemně. Tedy rozpor mezi kupní smlouvou aprokázanou skutečností. Na druhou stranu "stav tacho" je stav tacho...
Ad podvod x originál serviska: ai bych trval na nejen finančním vyrovnání, ale hlavně bych si tento fakt nechal potvrdit písemně. Tedy rozpor mezi kupní smlouvou aprokázanou skutečností. Na druhou stranu "stav tacho" je stav tacho...
FF MK3, 2015, 1.5 TDCi 88 kW
byl FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White
byl FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White
- Hallogen
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
[quote="cloudyman"][quote="foki"]no ale kdyz to je sluzebak tak je divny ze ma najeto jen 75000km , ja mel sluzebni 2003 a mely kolem 150000km , tzn 50000km rocne . takze u tohodle bych to videl tak na 100000-120000km a zase kdyz to byl sluzebak , tak aby najezdili jen 70000km tak proc by ho kupovali .ale kdyz by jim ho zabavily tak je to mozne ...........
Foki měl jsi pravdu, když jsem si Fofo přivezl domů, tak jsem si ještě jednou probíral návod a knížečky k autu a našel jsem druhou servisní knížku, kde poslední kontrola byla při 161 tis. kil. Protože jsem byl před koupí na kontrole ve Fordu Charouz na Kladně a tam mi řekli, že je vše OK, tak jsem už k nim neměl důvěru ( paní na příjmu mi zdůrazňovala, jak je ten dovozce solidní a jaký pěkný kousky sem vozí), tak jsem jel do Fordu Charouz v Mělníce a tam jim ukázal ty dvě servisní knížky, jedna se 75 t. km a druhá se 161 t. km..............
.......................... TO si dopadl ještě dobře,já si byl pro autíčko v rajchu a když sem ho přihlašoval a dělal emise,řek mi tam mechanik,že týden přede mnou tam byl chlápek s TDCíčkem..na tachometru 140 000 a v papírech mu našel opravneku při 280 000km. To se bude majitel divit až mu za pár tisíc kilometrů odejde motor....
Abych nezapoměl...nebýt Fokiho tak sem se zvencnul..dal mi raketku dokupy.....
Foki měl jsi pravdu, když jsem si Fofo přivezl domů, tak jsem si ještě jednou probíral návod a knížečky k autu a našel jsem druhou servisní knížku, kde poslední kontrola byla při 161 tis. kil. Protože jsem byl před koupí na kontrole ve Fordu Charouz na Kladně a tam mi řekli, že je vše OK, tak jsem už k nim neměl důvěru ( paní na příjmu mi zdůrazňovala, jak je ten dovozce solidní a jaký pěkný kousky sem vozí), tak jsem jel do Fordu Charouz v Mělníce a tam jim ukázal ty dvě servisní knížky, jedna se 75 t. km a druhá se 161 t. km..............
.......................... TO si dopadl ještě dobře,já si byl pro autíčko v rajchu a když sem ho přihlašoval a dělal emise,řek mi tam mechanik,že týden přede mnou tam byl chlápek s TDCíčkem..na tachometru 140 000 a v papírech mu našel opravneku při 280 000km. To se bude majitel divit až mu za pár tisíc kilometrů odejde motor....

Abych nezapoměl...nebýt Fokiho tak sem se zvencnul..dal mi raketku dokupy.....
Focus 2020 1,0 ecoboost 92KWk bílý
Focus 2011 1.6 TDCi 66@83KW, samozřejmě bílý
Focus 2002 ,TDCi 85 KW,bílý combi,.. dolítáno[/color]
- Hallogen
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
....................Samozřejmě může vydržet,ale ještě 200 000???hide píše:Proč by mu měl u TDCi odejít v 280 tis. motor ? Ten ještě nejmíň 200 tis. nalítá.

o něco choulostivější než klasický traktory.Každopádně je určitě možnost kolapsu větší při nějakých třista tisícíh než při stočtyřiceti,který to auto mělo údajně mít.......
Naposledy upravil(a) Hallogen dne 26.11.2006 23:04, celkem upraveno 1 x.
Focus 2020 1,0 ecoboost 92KWk bílý
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to cloudyman : nemec to neudela u nich je to trestny cin . to se deje v cechach . aleje to husty ale neni to trestny cin . co nadelas . me to bylo divny aby na firme najely 75000km .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsi mě trochu uklidnil, já když si ho nechal dovézt, tak měl cca 90000 km a sedělo to i se serviskoufoki píše:to cloudyman : nemec to neudela u nich je to trestny cin . to se deje v cechach . aleje to husty ale neni to trestny cin . co nadelas . me to bylo divny aby na firme najely 75000km .

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jj mozna nejake najdu ale byva v polystyrenu za zadni sedackou kdyz odtahnes koberec
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé