samovolné zamykání/ odemykání

Interier, sedačky, palubní deska ...
Moderátor:ZaQik
pepee
Nováček
Nováček

Re: samovolné zamykání/ odemykání

Příspěvek od pepee » 29.01.2013 14:58

Dovolím si znovuobnovit toto téma:
Mám tyto vozy:
Focus C-Max 7/2005
Focus II Turnier 5/2005

Oba tyto vozy trpí zejména v zimě a i v létě po prudkém dešti samozamykáním i odemykáním - a to pořád, ač auto stojí nebo se v něm jede. Občas se stane, že člověk přijde k odemčenému autu, pravidelně během jízdy se auto odemyká a zamyká v nahodilých intervalech.

U obou aut se stalo, že se zamklo samo s nastartovaným motorem, jednou to bylo ok - v garáži, to vyřeší druhý klíč, budiž :-) Druhé auto ale zůstalo nastartované v mrazu v Liberci! Tam pomohl až profesionální zloděj auto odemknout, protože se nechtělo kupodivu odemknout samo.

U FoFo II jsem zkusil odpojovat všechny možné i nemožné pojistky a i když jsem postupně odpojil všechny pojistky od jednolivých dveří (nešel centrál ani okna), stejně se auto samo zamykalo (kufr). Tím jsem si vyloučil špatný mikrospínač bočních dveří. Když jsem zase zapojil dveře a odpojil konektor u mikrospínače kufru, auto se opět vtipně zamklo.

Vzhledem k tomu, že se tohle děje u dvou různých aut (různých původů) ale stejného roku výroby, tak očekávám, že nejsem první, komu se to stalo.

Švagr má FoFo II 2006 a tímto problémem jeho auto netrpí.

Nevíte prosím někdo, co s tím???
Mondeo Turnier MKIV 2,0 TDCi 103 kW
Focus C-Max 1,8i Duratec 92 kW

skirit

Příspěvek od skirit » 11.02.2013 13:10

Zdravim taky mám takovej problém mám Ford Focus 2 rv.2005 2.0tdci 100kw a dnes mi to začalo auto taky dělat sednu do něj a zamyká se a odemiká tak sem se dvil co to je a zkoušel sem odpojit baterku a taky nic neví prosimvás nikdo co stim :(

uhor
Nováček
Nováček

Příspěvek od uhor » 21.02.2013 21:07

Mne sa moj fofo 2005 sam zamykal a odomykal a problem bol v zaoxidovanom konektore na gem module.
Ford Focus combi II 2006, 1.8 TDCI 85 kW KKDA

Odpovědět

Zpět na „Interier“