Nema civka vyrobni cislo? Pak by melo byt na dodacim liste a podleha normalnimu reklamacnimu radu. Vzdyt to neni nejaka levna soucastka.prdola píše:... Cívku mi nechtěli vyreklamovat (jsou to šmejdí) a tak jsem musel koupit jinou. ...

O napetich se tu uz psalo. Nabijeci soustava u focusu je nastavena pro baterie s calciem - ty musi mit vyssi napeti jak obycejne olovene akumulatory. Napeti by se melo pohybovat okolo 14,5V i se zapnutymi svetly.Ahmed píše:Co jsou stredni otacky? Pokud je to bez zatizeni, tak 13,9V na volnobeh je malo.
Mě dobíjí při 1200ot (volnoběh se sytičem po nastartování) 14,7 V, bez světel. Měřil jsem to, neb mi při startování s 1 měsíc starou baterkou zase problikla kontrolka ABS - baterka měla jen 12,25Vpelen píše:O napetich se tu uz psalo. Nabijeci soustava u focusu je nastavena pro baterie s calciem - ty musi mit vyssi napeti jak obycejne olovene akumulatory. Napeti by se melo pohybovat okolo 14,5V i se zapnutymi svetly.Ahmed píše:Co jsou stredni otacky? Pokud je to bez zatizeni, tak 13,9V na volnobeh je malo.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů