Kdybych chtěl tak se svezu kdykolivnitram9 píše:Vysloveně pecka to není, ale jestli budeš mít možnost se nejenom podívat, ale taky se svézt, tak ten
rozdíl poznáš

Kdybych chtěl tak se svezu kdykolivnitram9 píše:Vysloveně pecka to není, ale jestli budeš mít možnost se nejenom podívat, ale taky se svézt, tak ten
rozdíl poznáš
Na to kasli, velka rezerva ti zmensi kufr (alespon u hatchbacku stopro) - posune se dno kufru nahoru, dojezdove kolo podle me na to lezeni v kufru staci..fkabl píše: - Určitě bych si připlatil za ... plnohodnotnou rezervu, ..
Bila .. ta modra se blbe udrzuje, focus v bile vypada velmi dobre.fkabl píše: - barva - nehodlám připlácet takže buď modrá nebo bílá?
Automaticky se 4 ramennym volantem, neda se nic delatfkabl píše: - tempomat - ... - aspoň jsem to tak z ceníku pochopil - je možný jen se 4 ramenným volantem a ten 3 ramenný se mi líbí dalko víc.
Za zakladni audio by ford zaslouzil za usi, je to na dnesni dobu nic moc. Jako nejake sumitko do auta to staci, ale Sony rozhodne hraje o poznani lepe - lepsi displej, lepsi zvuk a nastaveni, mp3, cdtext. 6 repro - 2 stredobasy vpredu a vzadu, 2 vyskove vpredu. U 8 repro jsou navic 2 vyskove i vzadu a repra jsou kvalitnejsi. Pokud koupis zakladni, muzes pak sehnat sony na inzerat a vymenit, neni problem. Ale nejake jine neoriginalni radio bych tam nedaval.fkabl píše: - rádio - nemám osobní zkušenost z orig. rádii Fordu, někde jsem slyšel, že to základní není nic moc. Nevím, zda má smysl připlatit si SONY s 8 repro? Chci se zeptat, zda těch 6 repro ve Focusu je 4 vepředu a 2 vzadu? Zda za příplatek dostanu celkově kvalitnější repro, nebo stejné, jen o 2 vzadu víc? Zda to rádio SONY má jen navíc MP3 nebo je opravdu celkově lepší?
Alarm mi pripada zbytecny, stejne jako ty ostatni zabezpecovani prvky.. ale alarm uplne.fkabl píše: - alarm -
Dvere vypadaji celkem v pohode i u Trendu, ale jde o ten material. Pokud vim, tak u vyssich vybav a nyni uz i u Trendu jsou dverni vyplne doplnene o textilni vklad.. aspon neco.solfan píše:tak ja neviem, ale v ghii vyzeraju dvere uz relativne ok, da s ato aj v tomto mat tie dvere?
Neda..k cemu by to bylo, kdyz mas ka dverich kufru tlacitko, ktere je otevre?solfan píše: inac trosku OT: da sa z pozicie vodica otvorit kufor? ja som to do teraz nenasiel
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti