Jakou vybavu do Focusu ?
-
- Nováček
Re: Jakou vybavu do Focusu ?
Tak uz mi napsal ze mi muze pridat 17" kola v cene. To by slo ne? Nevite kde najdu nejaky nahled ty kola, popripade jake pozadovat ?? Btw jaka je standartni zaruka?? Povinna vybava uz v cene je 

- Anduril
- Test driver
Kola taky dobry. Ale dostanes i plechy na zimu?:)
Kola mas v katalogu Focusu, web ford.cz, nebo zde
Standardni zaruka je 2 roky, akcni zaruka je 3 roky (na akcni nabidku Focusu), ale daji se dokoupit i delsi zaruky.
Kola mas v katalogu Focusu, web ford.cz, nebo zde
Standardni zaruka je 2 roky, akcni zaruka je 3 roky (na akcni nabidku Focusu), ale daji se dokoupit i delsi zaruky.
-
- Nováček
S tema plechama na zimu fakt nevim, ja uz se v tom ztracim...jsem se posledni mesic dozvedel o autech tolik, co jsem nevedel predchozich 23 let...auta me nikdy nezajimala 

- jack-3d
- Pokročilý
Ja ti do toho nechci moc kecat, ale vyhrivane sedacky mi prijde jako uplny nesmysl a zbytecnost. Nikdy me sedacky nestudily, topeni ve FF2 je naprosto super, topi do minuty od nastartovani. Kolikrat myslis, ze si budes muset roztopit sedacky? Co mam tu zkusenost, sedacky se roztopi a po chvilce se zase vypinaji, protoze pak uz je to skoro neprijemne.
Kdyz uz extravaganza sedacky, tak jedine s masazi ;o)))
Kdyz uz extravaganza sedacky, tak jedine s masazi ;o)))
Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
- solfan
- Test driver
no poviem ti to takto 
diesel do minuty urcite netopi, a ked si sadnes do auta pri -15 °C tak je tam celkom zima a celkom dlho, takze ak ti zacne nieco hriat na zadok, tak je to hodne prijemne a samozrejme to vyhrieva aj cely interier...
a nezacne to vobec palit, je to odstupnovane, takze nie je problem si to spravne nastavit...
ja som si tiez myslel, ze je to blbost a ze to nepotrebujem (a stale vravim, ze bez toho by som sa zaobisiel...ved vydrazt sa to chvilu da...), ale zvyka sa na to velmi rychlo
samozrejme zalezi aj na cene...ja som to pri kupe uz v aute mal, takze pohoda, ale je pravda, ze nejake extra peniaze by som mozno za to nedal...
co to kostuje?

diesel do minuty urcite netopi, a ked si sadnes do auta pri -15 °C tak je tam celkom zima a celkom dlho, takze ak ti zacne nieco hriat na zadok, tak je to hodne prijemne a samozrejme to vyhrieva aj cely interier...
a nezacne to vobec palit, je to odstupnovane, takze nie je problem si to spravne nastavit...
ja som si tiez myslel, ze je to blbost a ze to nepotrebujem (a stale vravim, ze bez toho by som sa zaobisiel...ved vydrazt sa to chvilu da...), ale zvyka sa na to velmi rychlo

samozrejme zalezi aj na cene...ja som to pri kupe uz v aute mal, takze pohoda, ale je pravda, ze nejake extra peniaze by som mozno za to nedal...
co to kostuje?
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

-
- Nováček
Nekupuje nafťáka, ale benzín a ten topí za 3min i v ziměsolfan píše:no poviem ti to takto
co to kostuje?
Ford Focus II 2009 Trend+ 1,6 benzín LPG
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
display je vpohode, ale ma tu nevyhodu, ze ak je vonku svetlo (nemusi byt ani priame slnko), tak sa display odraza a neni na nom skoro nic vidno...foki píše:tak nechapu co je na displayi radia sony uboheho ?el_Barto píše:a display je v originale ubohy ...

- Anduril
- Test driver
Byvalo.. u oranzovych displeju s tim imho neni problem.
-
- Nováček
Taky to vidim, ze ty vyhrivane sedacky ozelim a vezmu toho sikulu co maji na sklade, a nebudu muset ceakt...navic sleva 28% a lite kola v cene, je myslim velice odbra nabidka 

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jaaaj tak to je jasne, nevedel som ze ide o novsi model, sorryAnduril píše:Byvalo.. u oranzovych displeju s tim imho neni problem.