Příspěvek
od Jirass » 30.07.2010 13:21
Ahoj, jsem novým šťastným majitelem Focusu, auto mám týden, chystám se udělat klasický servis u koupeného ojetého auta (olej, rozvody, filtry) a chci už přitom rovnou preventivně vyměnit i drážkovaný (klínový) řemen. Nijak negativně se neprojevuje, nepíská, není popraskaný ani špinavý, ale pro jistotu...
A teď můj dotaz, na který jsem bohužel nenašel ve starších tématech odpověď, i když jsem hledal důkladně:
Motor 1,6i 74kW (r.v.2000) - kolik jakých kladek je při výměně toho klíňáku potřba měnit? A je potřeba je vůbec měnit, pokud nepískají, nehlučí? Všude se tu píše jen o jedné napínací kladce, která se dá koupit jen jako komplet (kladka i s napínákem) za cca 5000 ve Fordu. Na mjauto ale ty kladky od SKF nabízí dvě - jak napínací (1500Kč), tak vodící (500 Kč). Ale jak jsem to ze starších diskuzí pochopil, měníte jen samotný řemen bez kladek?
S vodní pumpou mám taky dilema, zda měnit jen tak preventivně (šli byste do nějaké Bugatti za 1100Kč, nebo raději Febi za 1500 nebo SKF za 1700?) - teď teda nikde nic neteče, chladící kapalina je v nádrži na MAX, najeto poctivých 134 000km se servisem u autorizovaného Ford servisu v Německu.
Jak jste to udělali Vy, kdo jste to už dělali?
Ford Focus kombi Ghia 1,6i 74kW rv.11/2000