Pochybuji, ze ta kratsi "original" antena ma v serii nejaky kondenzator, kterym by nahradila nedostatecnou delku. Pamatujte, ze nejlepsi antenni zesilovac je kvalitni antena.Hurvajs píše:...
Ale já jsem ji nezkrátil v pravém slova smyslu, koupil jsem jen jinou, kratší, ale originál kratší, takže by měla být jakoby naladěná na tu svou délku ne?
Příjem rádia
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Miky
- Nováček

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Sada
Re: Příjem rádia
Moje originální rádio při automatickém ladění v Uh. Hradišti chytilo 6 stanic. Ručně jsem jich naladil o něco víc a stejně chrčely. Někde v tombole jsem vyhrál anténu na Felicii se zesilovačem made in China. Tak jsem ji vyzkoušel a najednou jsem naladil automaticky 20 stanic a celkový příjem se rapidně zlepšil. Bohužel měla špatný úhel (asi 75 stupňů a trčela trochu dopředu) tak jsem zašel do obchodu a koupil 60-ti stupňovou na Octávii. Nějaká Slovenský firma vyrábí ještě 45-ti stupňové, ale tu mi pro špatný příjem nedoporučily. Pak jsem provrtal původní díru ve střeše, nainstaloval a hotovo. Příjem jak lusk. Bohužel na Forda (na předek auta) se antény se zesilovačem nevyrábí, pouze na zadek auta, tj. na Felicii, Octavii s průměrem díry ve střeše 19 mm. Mohu všem tento postup vřele doporučit.