Nakup FF2 - vybava - co ano a co ne
- Infinter
- Zkušený
Re: Nakup FF2 - vybava - co ano a co ne
Tak gratuluju
A do vyhřívaného skla nebo sedaček jsi nešel?

- Quickie
- Moderátor
neni co studovat, to proste treba kúpiť..Uvidim, dale planuji vami pochvalovane odpruzeni, to si budu muset jeste na foru nastudovat...

ale najskor si odskušaj limity bez strun
potom so strunami zistiš že limity sa daju posuvat o hodne dalej

- jack-3d
- Pokročilý
Z meho hlediska mi to prijde zbytecne. Jestli jsem byl tento rok 10x nucen skrabat sklo, tak je to hodne. Vetsinou staci pustit naplno teplou ventilaci a za 2 minuty je sklo vyhrate.Infinter píše:Tak gratulujuA do vyhřívaného skla nebo sedaček jsi nešel?
Vyhrivane sedacky mi prijdou jako zbytecnost jeste vetsi, nikdy jsem v nevyhrivanych sedackach nemrznul a tak nemam potrebu si pod sebou pritapet. Vyhrivani si stejne clovek zapne na prvnich 5 minut a pak to vypne.
Jestli bych si mel misto techto dvou veci vybrat, bral bych radeji stresni okenko.
Ale chtel jsem se vejit do 400000 a tyhle nepriliz vyuzivane srandicky by me cenu o mnoho prevysily.
Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
- Anduril
- Test driver
No tak jasne, nutnost to neni, co jsi nemel, to ti asi chybet moc nebude. Ale kdyz to pak mas, rychle si zvyknes. Vim o cem pisu 

- Infinter
- Zkušený
Tak tak.. já jsem hlavně měl letos zkušenost, že jsme spěchali na vlak, ale protože přes den pršelo a pak to namrzlo, tak nám trvalo 10 minut, než se dalo vyjet a i tak jsme toho moc neviděli. Plastová škrabka neměla šanci, nezbylo než počkat..
- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
no to vyhrivany sklo je dobry, ale vyhrivany sedacky bych nechtel taky ani za nic. Parkrat sem si to zkusil je zapnout a musim rict ze je to tak hnusnej pocit, ze sem to zase musel rychle vypnout.... 

"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113
- cole
- Nováček
no je tu toho habadej tak sa vyjadrim len k dvom:
- stresne okno, u mna urcite za. mal som 4 auta z toho 3 so stresnym a pouzivam ho radsej ako klimu. ked jazdis 20-30 min. tak klimu aj tak nemozes nastaovat na extremne rozdiely, lebo z toho akurat prechladnes, kdezto stresnym oknom si nastavis perfektne prudenie vzduchu v aute bez toho aby si mal prievan.
- sportovy podvozok, osobne takisto za. komfort podvozok ma podla mna velmi slabu spatnu vazbu a zbytocne "hojda" a eibach je pre mna casto prilis nizko na obrubniky, najazdy a URCITE na neodhrnuty sneh v zime (nehovorim teraz o vynikajucich jazdnych vlastnostiach)! na starom ff1 mam z toho rozparany naraznik po celej dlzke co som nim vzdy lizal sneh po ceste..
z toho dovodu by som ja radsej bral ten sport podvozok je s tym viac zabavy aj potesenia ako s komfortom..
moj osobny nazor a skusenosti, neukamenujte ma..
- stresne okno, u mna urcite za. mal som 4 auta z toho 3 so stresnym a pouzivam ho radsej ako klimu. ked jazdis 20-30 min. tak klimu aj tak nemozes nastaovat na extremne rozdiely, lebo z toho akurat prechladnes, kdezto stresnym oknom si nastavis perfektne prudenie vzduchu v aute bez toho aby si mal prievan.
- sportovy podvozok, osobne takisto za. komfort podvozok ma podla mna velmi slabu spatnu vazbu a zbytocne "hojda" a eibach je pre mna casto prilis nizko na obrubniky, najazdy a URCITE na neodhrnuty sneh v zime (nehovorim teraz o vynikajucich jazdnych vlastnostiach)! na starom ff1 mam z toho rozparany naraznik po celej dlzke co som nim vzdy lizal sneh po ceste..

moj osobny nazor a skusenosti, neukamenujte ma..

Focus RS MK1 #0552 & Focus ST-Line TDCi & Ochcavia III 2.0 TDI
Past Focus II 2.0 TDCi, 136 PS, Grey Titanium 2006, Eibach pro kit + spacer
Past Focus TDCi 115 PS, 3D Grey, Eibach, Francois Duval limited 2002
-
- Test driver
Za Eibach si ukamenovany 

- cole
- Nováček
too mi bolo jasne,ze sa toho ako prvy chytis...zirafak píše:Za Eibach si ukamenovany

sorry za off t.
Focus RS MK1 #0552 & Focus ST-Line TDCi & Ochcavia III 2.0 TDI