Odpolední šok
- Ahmed
- Test driver
- finalgon
- Nováček
Re: to:petulka
petulka píše:Ta pasta se jmenuje SILIGLASE je to od Amway.Mám ji jenom náhodou doma a na feldu to bere jako ďas.Pořád ji provozuju. Tempo je ale stejně dobrý a účinný,taky jsem ho zkoušel.Akorát mi děsně smrdífinalgon píše:Ahoj,mám dotaz na značku uvedené pasty,myslíš,že by to pomohlo na škrábance po nechtech kolem klik? Diky FinA takový mělký škrábance v laku po tom nejsou skoro vůbec vidět.Myslím na té bílé.......
Díky za odpověd,zkusím to někde sehnat Fin
- petpol
- Nováček
Re: Odpolední šok
[quote="Hans99"]Tak se dneska pěkně vracím z práce (dávám si to v těchto pěkných dnech na bajku), a když přijíždím k baráku málem jsem oněmněl hrůzou (to jsem přehnal). Prostě nějaká svině, když ....................../quote]
Mám podobnou zkušenost odřený blatník na tom vystouplém půlkruhu. Preventivně mám teď tři pravidla (pokud to jde).
1) parkovat tam kde je jen vozidlo z jedné strany,
2) když musím parkovat m,ezi vozidla tak, rozhodně ne tam kde je úzká mezera,
3) parkovat mezi NOVÉ VOZY, protože ti řidiči jsou stejně citliví na své auto jako i já.
Mám podobnou zkušenost odřený blatník na tom vystouplém půlkruhu. Preventivně mám teď tři pravidla (pokud to jde).
2) když musím parkovat m,ezi vozidla tak, rozhodně ne tam kde je úzká mezera,
3) parkovat mezi NOVÉ VOZY, protože ti řidiči jsou stejně citliví na své auto jako i já.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odpolední šok
Tak to budes mit odrene vzdy jen z te jedne strany.petpol píše:...
....

-
- Test driver
- Ahmed
- Test driver
U nas pred barakem obcas parkuje jeden zmrd s novou firemni toyotou, je to pekne auto, ale kdyz jsem videl, jak ostatnim pri parkovani skace na narazniky, tak jsem ho chtel vytahnout z auta a rozbit mu hubu. On si doslova ty auta posouval. Ja to cpu vsude, kde je misto, tady si clovek nemuze moc vybirat. A zase cim mene mista, tim mene se ten clovek stihne rozjet a narazit 

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
bohuzial pridavam sa do tejto diskusie... nejaky "dobrak" mi osprejoval trochu zadok auta. cierne auto a zlatym sprejom ofrkane, pekne sa to vynima...
skusim si zohnat to TEMPO, vraj je to ucinne a toto vlakno mi to len potvrdilo. inac lakos od koisa mi radil aceton, ale radsej neriskujem a skusim to najprv tym tempom... drzte palce !
potom sem hodim fotky "pred" a "po"

skusim si zohnat to TEMPO, vraj je to ucinne a toto vlakno mi to len potvrdilo. inac lakos od koisa mi radil aceton, ale radsej neriskujem a skusim to najprv tym tempom... drzte palce !

potom sem hodim fotky "pred" a "po"
-
- Test driver
misoo: ja som nemohol dostat z auta tu smolu zo stromu, alebo čo to bolo...skusil som všetky saponaty a nič..
mal som fakt strach, ale vzal som aceton a rychle to umyl..šlo to hned dolu, tak som to hned pre istotu vystriekal vodou..takže to funguje, len ten pocit je fakt blby..
meda_:jo jo je to smutne...čo ich na tom pritahuje, ved nemame žiadne mafianske auta...ja mam čiernu a ani nevieš ako trpnem, že nejakemu magorovi hrabne..
mal som fakt strach, ale vzal som aceton a rychle to umyl..šlo to hned dolu, tak som to hned pre istotu vystriekal vodou..takže to funguje, len ten pocit je fakt blby..
meda_:jo jo je to smutne...čo ich na tom pritahuje, ved nemame žiadne mafianske auta...ja mam čiernu a ani nevieš ako trpnem, že nejakemu magorovi hrabne..
-
- Test driver
Když jsem měl jěště bílý auto, tak k němu ráno přijdu a přes celou kapotu jsem měl černým sprejem tag od nějakýho sprejera (a ještě takovej ošklivej!!!). Málem to se mnou šlehlo!!! Naštěstí byla rosa, tak to tam moc nedrželo a šlo to utřít hadrem...ale ten šok, když jsem to poprvý viděl!!! Jak já litoval, že jsem ho při tom nechyt!!!
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak taky přispěju. Je vidět, že hnusný lidi jsou všude. Přivezl jsem si svoje první úplně nové auto Favorita 136 na kterýho jsem si vystál frontu před prodejnou celou noc!! Někteří ví o čem mluvím. Stáli jsme tam od 14 hod do druhého dne do 10,00 než jsem přišel na řadu - to se teprve brali objednávky. No a když jsem si ho po třech měsících přivezl a zaparkoval před barákem, tak ráno jsem měl přes celou přední haubnu šrám až na plech - asi klíčem. Tak smutno a bezmocně mi snad do té doby nebylo 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
a vyskusal si aj TEMPO ? niekto tu pisal, ze mu po acetone ostali flaky...chmelko píše:misoo: ja som nemohol dostat z auta tu smolu zo stromu, alebo čo to bolo...skusil som všetky saponaty a nič..

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: