Největší flastr
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pavka
- Nováček
tak ja sem přidám taky něco . sobota nehoda za 1000 a opravu odhaduju tak na50 000 nedobrzdil jsem to a narval jsem to zezadu pod tranzita takže to odnes celý předek ale motor točil vesele dál tak to bude snad dobrý protože chladič se zastavil těsně před motorem a nárazník je taky ok . malá spala v sedačce a ani se nevzbudila takže jsem nejštastnější na světě ted uz jen ukecat likvidá¨tora aby to bylo co nejdřív vyřízený a budu na tom makat u kámoše v dílně a rovnou i tunit

ford focus combi 1.8 tddi 2002 black metal

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam zatial za 6 rokov ciste konto, ale par krat som mal namale...
vzdy by slo o rychlost, ale ked ma zastavili, tak som mal vzdy stastie a raz chceli len aby som im nafukal (a za volantom nikdy nepijem) a teraz naposledy vo stvrtok tesne po polnoci ma zastavili, ze som vraj nezastavil na stopke. A to som si bol isty, ze som stal, lebo tesne pred nou som siel okolo 80 a dobrzdoval som to aj s abs. a kolesa na krizovatke stali.
Tak som tam stravil 10 minut tym, ze som policajtovi dokolecka tvrdil, ze trvam na tom,ze som zastavil. Nastastie nechcel kontrolovat povinnu vybavu (tu som este nemal kupenu) a nemal radar. Tak ma potom pustil s napomenutim.
Bolo to tesne po stretnuti s misoom (odtialto z fora) v bratislave, misoo siel hned za mnou (hehe dva focusy sa rutili dole kopcom ku stopke a za zakrutou policajti bez radaru
). Misoo bohuzial na tej stopke naozaj nezastavil a tak to schytal za 500 
vzdy by slo o rychlost, ale ked ma zastavili, tak som mal vzdy stastie a raz chceli len aby som im nafukal (a za volantom nikdy nepijem) a teraz naposledy vo stvrtok tesne po polnoci ma zastavili, ze som vraj nezastavil na stopke. A to som si bol isty, ze som stal, lebo tesne pred nou som siel okolo 80 a dobrzdoval som to aj s abs. a kolesa na krizovatke stali.
Tak som tam stravil 10 minut tym, ze som policajtovi dokolecka tvrdil, ze trvam na tom,ze som zastavil. Nastastie nechcel kontrolovat povinnu vybavu (tu som este nemal kupenu) a nemal radar. Tak ma potom pustil s napomenutim.
Bolo to tesne po stretnuti s misoom (odtialto z fora) v bratislave, misoo siel hned za mnou (hehe dva focusy sa rutili dole kopcom ku stopke a za zakrutou policajti bez radaru

Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
-
- Zkušený
- Fofinka
- Junior
Sice mám řidičak jenom 10let,ale jsem čistá jednou jsem se dostala do problému a to díky svému manželovi který si dal pod auto mlhovky a v zimě jsou krásně vidět a dovedete si představit jak to vypadá,když Vás zastaví policie mezi dvěma poli a vzadu máte opilé známé vyšla jsem jenom s napomenutím,že mám řidičát už pět let na staré jméno.

- jenda
- Pokročilý
- já ještě nic ale jeden týpek od nás z práce ráno pospíchal a my máme fabriku hned u železničního přejezdu a jak přeskočil závory asi v 70 a ještě blikalo výstražný světlo a hned za křovím stáli policajti a ty samozřejmě za ním hned k nám na parkoviště a ještě mu zatarasili cestu, aby jim neujel. No, měl to chlapec za 2500 a ještě 5 bodů dolů. Dva za tu rychlost přes závory a tři za výstražný znamení - ještě stejně přišel o šest minut pozdě. 

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak to by mě sralo nejvícjenda píše:- já ještě nic ale jeden týpek od nás z práce ráno pospíchal a my máme fabriku hned u železničního přejezdu a jak přeskočil závory asi v 70 a ještě blikalo výstražný světlo a hned za křovím stáli policajti a ty samozřejmě za ním hned k nám na parkoviště a ještě mu zatarasili cestu, aby jim neujel. No, měl to chlapec za 2500 a ještě 5 bodů dolů. Dva za tu rychlost přes závory a tři za výstražný znamení - ještě stejně přišel o šest minut pozdě.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to buď ráda, svého času na Zlínsku je policajti zabavovali na místěFofinka píše:Sice mám řidičak jenom 10let,ale jsem čistá jednou jsem se dostala do problému a to díky svému manželovi který si dal pod auto mlhovky a v zimě jsou krásně vidět a dovedete si představit jak to vypadá,když Vás zastaví policie mezi dvěma poli a vzadu máte opilé známé vyšla jsem jenom s napomenutím,že mám řidičát už pět let na staré jméno.![]()
![]()
![]()

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car