Vzduchovka a puskohlad ?
- madbugie
- Zkušený
Re: Vzduchovka a puskohlad ?
tak odpoviem za jozefa... nakolko sa nam "prestahoval" na tyzden na vychod a je "odstrihnuty"
zhodou okolnosti sa objavil inzeratik na 3 mesacny MTC Viper 10x44 IR za 120 € co je vyborna cena za dobry puskohlad s pevnym zvacsenim pre pruzinovku, komfortnym kolieskom paralaxy a paradnymi klikacimi vežičkami...
s parádnym podsvieteným krížom robeny direkt pre vzduchovky aj s korekciou vetra...
realny obraz:
sám som ho chcel kupit ale bohužial rodinný rozpočet momentálne nedovolí, tak ked budú dobré odmeny na konci roka tak by som si ho potom kupil, proste Deltička už na vačšie vzdialenosti nestačí...
snad to klapne a o tyždeň ho zrecenzujeme...
bude to dobra kombinacia len s tym spustovym mechanizmom bude treba niečo urobiť...
zhodou okolnosti sa objavil inzeratik na 3 mesacny MTC Viper 10x44 IR za 120 € co je vyborna cena za dobry puskohlad s pevnym zvacsenim pre pruzinovku, komfortnym kolieskom paralaxy a paradnymi klikacimi vežičkami...
s parádnym podsvieteným krížom robeny direkt pre vzduchovky aj s korekciou vetra...
realny obraz:
sám som ho chcel kupit ale bohužial rodinný rozpočet momentálne nedovolí, tak ked budú dobré odmeny na konci roka tak by som si ho potom kupil, proste Deltička už na vačšie vzdialenosti nestačí...
bude to dobra kombinacia len s tym spustovym mechanizmom bude treba niečo urobiť...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A co tyto?
- madbugie
- Zkušený
pelen firmu UMAREX treba nechat radsej na pokoji... su "preslaveni" tym ze skupuju stare zname znacky vyrobcov a vyrobu presuvaju k nasim priatelom do Cinske lidovedemokraticke respubliky... a chcu zarabat na "slavnom" mene...
bohuzial...
nehovorim ze aj u nich sa nenajde dobry kusok ale skor vynimocne...
bohuzial...
nehovorim ze aj u nich sa nenajde dobry kusok ale skor vynimocne...
+ 100 fordích koníkov

- C-Maxis
- Zkušený
Ahoj, jak to vypada s nejakou recenzi?madbugie píše:zhodou okolnosti sa objavil inzeratik na 3 mesacny MTC Viper 10x44 IR za 120 € co je vyborna cena za dobry puskohlad s pevnym zvacsenim pre pruzinovku, komfortnym kolieskom paralaxy a paradnymi klikacimi vežičkami...
...
Jde mi o to, ze nakonec asi paradoxne koupim drazsi Slavii 631 nez QB, ale pruzinovka klade nesrovnatelne vyssi pozadavky na mechanickou odolnost optiky, nez CO2, nebo vetrovka.
Kde se da ten puskohled za tu cenu koupit?
diky
- madbugie
- Zkušený
cau no jozef nema cas a v poslednej dobe ani ja nemam cas ale dam sem jozefove fotecky s jeho "dovolenim" ten kriz u Vipera je super...
S-631 je 7,5 Joulova vzduchovecka cize skor take "flusatko" dobre na strelbu na 10 az 20 metrov pri 30 metroch uz balistika vyrazne pada dole...
z coho plynie ze ani naraz piestu nieje taky dramaticky cize "lepsi" puskohlad a to MTC Viper urcite je (za 200 € bude drahsi ako samotna vzduchovecka
) mal by bezproblemov tu flinticku prezit...
nasmerujem ta sem,... tu v sekcii optika urcite najdes vela odpovedi... a nielen tam...
http://forum.gunshop.cz/index.php
S-631 je 7,5 Joulova vzduchovecka cize skor take "flusatko" dobre na strelbu na 10 az 20 metrov pri 30 metroch uz balistika vyrazne pada dole...
z coho plynie ze ani naraz piestu nieje taky dramaticky cize "lepsi" puskohlad a to MTC Viper urcite je (za 200 € bude drahsi ako samotna vzduchovecka

nasmerujem ta sem,... tu v sekcii optika urcite najdes vela odpovedi... a nielen tam...

http://forum.gunshop.cz/index.php
Naposledy upravil(a) madbugie dne 12.10.2009 22:40, celkem upraveno 2 x.
+ 100 fordích koníkov

- Jozef
- Pokročilý
Toto je obrazok na terc, ktory je 10 m daleko
Tipujem od konca hlavne (od cca musky).
PS: 10 m sa rata od konca hlavne, alebo od konca puskohladu ?
Tipujem od konca hlavne (od cca musky).
- madbugie
- Zkušený
aaaaaaaaa to je kráááááááása takze to vyzerá ze na 10 metrov kriz prekriva cca 1 mm co je pekne...
ja to ratam od konca hlavne, niekto to rata od diabolky v "nabojovej" komore ak sa to tak da nazvat,...
super obraz a to pritom fotak to tak pekne nevie zachytit... pohlad okom byva vzdy niekedy aj o 100% lepsi ako fotka...
hmmm mnamka... ja ho chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem...
ja to ratam od konca hlavne, niekto to rata od diabolky v "nabojovej" komore ak sa to tak da nazvat,...
super obraz a to pritom fotak to tak pekne nevie zachytit... pohlad okom byva vzdy niekedy aj o 100% lepsi ako fotka...
hmmm mnamka... ja ho chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem...
+ 100 fordích koníkov

- C-Maxis
- Zkušený
631 chci taky pro syna, ktery jeste neni dost stary na neco silnejsiho. 634 nechci a CO2 mi zatim prijde jako zbytecne moc nakladu kolem.
Ale koukam, ze to je 10x a to na tech max 25m by uz asi bylo moc.
Tak asi skoncim u klasicke Delty 4x32 AO.
Ale koukam, ze to je 10x a to na tech max 25m by uz asi bylo moc.
Tak asi skoncim u klasicke Delty 4x32 AO.
- Jozef
- Pokročilý
Faktom je, ze menej ako devat metrov s tymto zaostrit a zamierit sa neda. Mam este Slavku 630 a s nou viem trafit napr. mys, ktora je 5 metrov predomnou. S tymto puskohladom nemam sancu ... 

- madbugie
- Zkušený
pre synatora schvalujem, a delta staci na tercovu strelbu na 10 az 20 metrov co je presne cielova rovina S631ky... a na plinking - kludne aj na 30... (strelba na rozne predmety)
sam ju mam aj ked uz by som radsej toho Vipera... uz len kvoli tomu super ciarkovemu Mil-dotu...
sam ju mam aj ked uz by som radsej toho Vipera... uz len kvoli tomu super ciarkovemu Mil-dotu...
+ 100 fordích koníkov

- Jozef
- Pokročilý
Jednu recenziu najdes tu.C-Maxis píše:Ahoj, jak to vypada s nejakou recenzi?
S recenziou mojho puskohladu musim pockat na pomoc madbugieho. Ma vynikajuce podmienky na skusanie.
Tiez si myslim, ze na Slaviu 631 je to zbytocne drahy puskohlad ...
- madbugie
- Zkušený
chuapi dame minizraz u mna na chalupe

vy mi navoskujete za odmenu auto a ja to zatial otestujem puskác
a potom vyrazime na poslednu tohtorocnu Baba Race do nedalekeho Pezinoka

bauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu (a zena ma zabije...)

vy mi navoskujete za odmenu auto a ja to zatial otestujem puskác

a potom vyrazime na poslednu tohtorocnu Baba Race do nedalekeho Pezinoka

bauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu (a zena ma zabije...)
+ 100 fordích koníkov

- C-Maxis
- Zkušený
treba si na to zabiti vezme nejakyho swarowskiho 

- madbugie
- Zkušený
no stacil by na zaciatok aj Nikko Stirling Diamond 10 - 50 x 60

dĺzka 500 mm váha 1,05 kg cena 800€ perfektné sklo v danej cenovej kategorii na ktore sa nechytaju mnohe Bushnelly, Smith-Bendery, Swarovskeho kamienky a podobne minimalne raz tak drahe puskace...
jeden maňouš z čiech raz zahlasil že ked netrafiš toho kralika tak ho s tym možeš ubiť...
je to fakt hebedo ale perfektne... sak ked uz udret tak poriadne... ze manzel bol umlateny puskohladom...

ale to je fakt masaker totok... ale zasa na kvalitnu vetrovku typu AA 510 alebo HW100S skoro nutnost
a dokopy to robi iba 1600 €

dĺzka 500 mm váha 1,05 kg cena 800€ perfektné sklo v danej cenovej kategorii na ktore sa nechytaju mnohe Bushnelly, Smith-Bendery, Swarovskeho kamienky a podobne minimalne raz tak drahe puskace...
jeden maňouš z čiech raz zahlasil že ked netrafiš toho kralika tak ho s tym možeš ubiť...

ale to je fakt masaker totok... ale zasa na kvalitnu vetrovku typu AA 510 alebo HW100S skoro nutnost

+ 100 fordích koníkov

- Jozef
- Pokročilý
A kde to kupim