Quickie píše:pockaj ked si to precita zirafakPetrAT píše:Ty zástěrky doporučuju. Já je nemám a po první zimě to je znát

Quickie píše:pockaj ked si to precita zirafakPetrAT píše:Ty zástěrky doporučuju. Já je nemám a po první zimě to je znát
V pohodětomason píše:vůbec sem to nemyslel zle..
O spojení Silcaru s Dankarem vím..na Dankar v Ostravě jsem slyšel dost špíny, tak jsem se mu chtěl vyhnout. Je to ale všechno hlavně o lidech, takže doufám, že se servisem Silcaru budu spokojenýPetrAT píše:Slash_luke: Silcar na mě také působil solidně
Ale firma nakupuje v Dankaru a to rozhodlo.
Co se týče servisu, tak dankar to je zoufalství .
Takže pokud víš, že sice zaplatíš malinko víc, ale budou si Tě jako záakzníka považovat, tak to také není k zahození
V Silcaru mi připadají seriózní, takže určitě zde aspoň 1 garančku zkus a posuď sámPetrAT píše:Slash_luke: přemýšlím, že se na dalších garančkách dohodnu v Silcaru. Ještě bych ale rád v dankaru dořešil reklamačku, kterou nezvládliostatně, jako další na jiném autě ...
No to jsem rád, konečnětomason píše:teď sem i já spokojenej
![]()
![]()
Neřeknu ti to úplně přesně, protože mám papíry doma, ale:jh78 píše:Slash_luke
- můžu se zeptat, jak tě to vyšlo cenově a jaký máš úvěr - na jak dlouho a jaké splátky ?
Podle čeho? No 1,4 jsem zavrhnul okamžitě, protože je jen o pár kW výkonnější než motor v mém současném "autě" (Forman, 50kW) a ten je strašný šnek, kterému když trochu šlápneš na krk (a to mluvím o rychlostech okolo 100km/h), aby jel, tak řve, že neslyšíš rádiojh78 píše:díky moc - určitě stačí,
nám to spočítali na - 1,6 Hatch. Duratec, Trend, Vision, navíc Defend - to vyšlo asi na 373
akontace 40% cca 150.000,-
splátky kolem 5.500,- na 5let - RPSN asi 11%
zdá se mi to docela dost, tak ještě zkusíme jinde.
Podle čeho jsi vybíral motor - stále nevím - 1,4 je málo, tak asi 1,6 - je to pro ženu, to by mohlo stačit, ale nevím jestli ten Ti
Krasne povedane. Normalne som sa zacal rehotat za monitorom ako prasaSlash_luke píše:
strašný šnek, kterému když trochu šlápneš na krk (a to mluvím o rychlostech okolo 100km/h), aby jel, tak řve, že neslyšíš rádio.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti