Jo měli tam i kombi 1,6 a 1,8 TDCI ale těch bylo minimum. Bylo tam hodně 1,6 TDCI hatchback. To je ale stavově katastrofaalexino píše:ja tam vidim dlouhej 1.8 TDCI...![]()
Podle fotek vidím v dálce i ty hatchbacky

Jo měli tam i kombi 1,6 a 1,8 TDCI ale těch bylo minimum. Bylo tam hodně 1,6 TDCI hatchback. To je ale stavově katastrofaalexino píše:ja tam vidim dlouhej 1.8 TDCI...![]()
Ahoj foki.Mezi 1.6.66kwtdci-1.8.85kwtdci je ve vybave velky rozdil.Nektere veci jsou dost podobne.JA koukal na S.auto.cz.Napsali tam tohle:ABS,ESP,autoradio CD prehravac-nevim zda mel MP3,dalkove ovladani,centralni zamykani,delena zadni sedadla,el.ovladani oken,ovladani zrcatek,imobilizer,manualni klimatizace,manualni prevodovka,nastavitelny volant,palubni pocitac,posilovac rizeni,tonovana skla,vyhrivana zrcatka,zadni sterac,pevna strecha,byla to 1.6.66kw tdci,nevim zda za ty penize to jde nekde sehnat.JA forda nikdy nemel proto mam v tom gulas.Jeste mam takovou malou prozbu.Opravdu je to tak zle stou naftou u tech motoru-rec o kvalite nafty.Prosim jeste o jednu radu DVOUHMOTOVY SETRVACNIK-hodne se kazi.DIK za odpoved.Jarekfoki píše:piechnik píše:Zdravim Panove.Cetl jsem na techto strankach vase nazory.Take chci zakoupit fofo.Doufam ze 230.000 kc bude stacit .jarek
zalezi jakou vybavu atd atd , aby v nemecku ten samy nestal 350000
Milý Jarku, jak jsem zde už mnohokrát psal, tak není Španěl, jako Španěl. I Španěl může být pěkný a zachovalý a po dovozu ho stačí jen umýt. Většina dovozců se snaží přizpůsobit nátuře českých kupujících a proto se zaměřuje hlavně na cenu. Na jednu stranu to všichni kritizujeme a na druhou stranu se chci pánů Sittu, Eurodieselu, apod. zastat. Co mají dělat když všichni chcou Focusy II nebo C-Maxy do 200 000 Kč (nejlépe za 150 000)? Nezbývá jim, než splnit představy, ale potom se tady opět vrátí staré říkadlo "Fordem tam a vlakem zpět", protože se vrátíme do doby, kdy se tady vozily ohrkané Sierry a Oriony.piechnik píše:To auta ze spanel jsou tak zle.Jarek
myslim jako na kseft ?vlastimil.dejmek píše:A kdyžtak mi někdo poraďte, jak se tady dá inzerovat auto. Myslím Focuse
tohle:vlastimil.dejmek píše:co nepochopil
Já neříkal nic o tom, že to nejde. Já nemám právo mluvit za Fokiho.vlastimil.dejmek píše:Tak mi z toho vyšlo, že to asi nejde
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti