Příspěvek
od BobTDCi » 15.01.2010 11:44
vcedula píše:to ze na dialniciach po Sport nastaveni bolia ruky je pekna blbost, lebo tie rezimy len urcuju, kolko spatnej odozvy sa ma pustit na volant. Sila posilovaca je rovnaka pri vsetkych nastaveniach, len komfort tlmi co najviac spatnej vazby (ala FR), normal je taky o nicom priemer (ale DE) a Sport sa snazi nic netlmit. Na druhu stranu, pri rychlosti pod 50 km/hod nebudes tiez citit rozdiel (teda na normalnej ceste), je to citit az vtedy, ked kolesa robia nejaky odpor za jazdy (napriklad to prudke brzdenie).
Ja jazdim vzdy sport, to je asi jasne

Prepáč, ale nedokážem si dosť dobre predstaviť /ak nemáme aktívny podvozok - čo nemáme/, ako by niečo filtrovalo(s rozdielnou účinnosťou podľa navolenia stupňa SPORT-KOMFORT-NORMAL) "množstvo" spätnej odozvy inak ako práve zmenou účinnosti "výpomoci" posilňovača.
POdľa mňa je to práve o softwérovo predvolených stupňoch výkonu hydraulického čerpadla servoriadenia.
Ale keďže som mal predtým Renault Mégane sedan II. kde je čiste elektrické servo s príliš silno navolením účinníkom, tak od kúpy jazdím only SPORT. To bola jedna z troch vecí čo mi na ňom prekážala - príliš ľahké riadenie - ten posiľňovač "gibicoval" do každého manévra - teda vždy to bolo príliš..ale až príliš ľahké. Hoci deklarovali, že nad 60 sa účinnosť mení - ale mení sa aj náš rozsah zásahov do riadenia, ako tie čo robíme pri nižších rýchlostiach...logicky vzhľadom k rýchlosti...
Hmm?

Seat LEON II, 1.9TDI PD 105k, 06/2010´
Predtým: Ford Focus II Titanium kombi, 1.6TDCi 110k, 10/2005´
Predtým: Renault Mégane II sedan, 1.5dCi 82k, 2004´
Predtým: Renault Clio II, 1.5dCi 65k, 2001