Podvod předchozího majitele
- pbjun
- Test driver
Re: Podvod předchozího majitele
Bohuzel nemuzu, mohlo by to byt brano jakozto pomluva kdyz to nelze prokazat - bohuzel... Ale jde o celorepublikovou realitni kancelar...
- pbjun
- Test driver
No a k tem poctum kolik usetrili jsem jeste zapomel dodat ze vydelali na kazdem aute diky tomu ze melo pri prodeji najeto polovinu km minimalne 50 tis kc x 50 aut dela 2 500 000 takze urcite ke 4 mega na tomhle podvodu trhli...
- jirinp
- Nováček
johoho realitky, tidle lidi vedi jak delat kseftypbjun píše:Ale jde o celorepublikovou realitni kancelar...

FF Combi 1,6, r.v. 1999, tmavěmodrámetlička
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a tak se vydelava . ale kdyz s tim dojedes do forda tak tam maji zaznamy na spravny pocet a myslim ze jedine by jsi muset sehnat toho kdo to menil aby to dosvedcil . jinak jsou to jen dohady a dobry napad jak to udelat .pbjun píše:No a k tem poctum kolik usetrili jsem jeste zapomel dodat ze vydelali na kazdem aute diky tomu ze melo pri prodeji najeto polovinu km minimalne 50 tis kc x 50 aut dela 2 500 000 takze urcite ke 4 mega na tomhle podvodu trhli...
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
lidem dela vetsi radost vedomi ze si nekdo koupil auto za 600000kc , najel s nim za 5let 40000km a ted jim to da za 100000kc . vetsina ceských kupcu nehledi na skutecny stav ale chteji aby to melo do 50000km najeto, po duchodci , a v plne polníjirinp píše:johoho realitky, tidle lidi vedi jak delat kseftypbjun píše:Ale jde o celorepublikovou realitni kancelar...jako cechackostvi, jim mozna udela vetsi radost, ze to ojebali, nez ty prachy...

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- pbjun
- Test driver
No prave u forda mi vyjeli servisni historii auta - krom standartnich veci jako olej, brzdy a podobne na tom aute nikdy nic nebylo. Ale najit cloveka ktery to menil je nadlidsky ukon tudiz na to kaslu a holt to opravim a budu jezdit dal... Jen fakt nevim jestli to mam nechat pretocit nebo nemam...
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ale stale jsou to domenky . nikde nemas ze to tam skutecne daly . a pokud se nebude menit olej nebo se da nejaka sracka tak ten motor lehne klidne v 100000km .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- pbjun
- Test driver
To je jasne... Ale tak pokud to auto ma fakt najeto pres 300tis km tak je v perfektnim stavu... Ted se holt vymeni motor a bude klid....
-
- Nováček
K tomu přetáčení km v Německu. Je to sice trestný čin, ale děje se to taky, seriózní prodejce si to pravděpodobně nedovolí, kvůli tomu ale mají taky vyšší ceny. Viděl jsem dokument, kde zavolali na inzerát, potkali se u nějakýho velkýho města v polích a chlápek to měl za 2 minuty přetočený, prostě připojil krabičku na zásuvku, zeptal se, kolik tam chtějí mít km a bylo hotovo. Za 50€ a 5 minut práce bylo hotovo.
Ford Focus III 1,6 Ekobuřt/110kW Titanium
- KASHA
- Pokročilý
Tak to je paráda, ale jak říká foki, kdyby lidi víc koukali po celkovým stavu auta a nešli vyloženě po km tak by nebyli sami proti sobě.
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

- canndale
- Zkušený
ano, ale ako clovek stopercentne zisti aky je stav auta? veniec volantu sa da vymenit, pedale nieje problem kupit nove, ak bolo garazovane tak ani lak nemusi byt zajdeny.. to je problem, ze ako je mozne urcit sktocny stav km 
auto moze byt v dobrom stave, ale povedzme si, ze ked ma 250tis najazdene tak pojazdi, predvadzacia jazda genialna a o 5000km a moze sa stat ze nieco odide proste z dovodu opotrebovania.. a to sa pri kupe tazko zisti
a ked ma na tacho 100 000 a slape pekne tak je tazke nenechat sa oklamat

auto moze byt v dobrom stave, ale povedzme si, ze ked ma 250tis najazdene tak pojazdi, predvadzacia jazda genialna a o 5000km a moze sa stat ze nieco odide proste z dovodu opotrebovania.. a to sa pri kupe tazko zisti

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
- KASHA
- Pokročilý
no asi máš pravdu, ale zase na druhou stranu si myslím, že málokomu se bude chtít v 250 000 vyměňovat všechno tak aby auto vypadalo zevnitř jako nový, to máš volant, pedály, řadička, sedačky, opěrka apod. to už je pálka kterou do to ho nikdo si myslím nevrazí, je spousta dalších fíglů jak člověk může aspoň zhruba zjisitit v jakým jeto stavu, zkontrolovat podvozek, řízení, zhruba motor, karoserii apod. Ale tohle už hraničí stím, že člověk by musel být profík a i oni mají dost práce to rozpoznat, běžnýho zákazníka asi není problém napálit (a vzhledem ktomu v jakým množství se to děje, tak to opravuju to asi mažu).
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ale to ti muze odejit i pri 100000km .canndale píše:auto moze byt v dobrom stave, ale povedzme si, ze ked ma 250tis najazdene tak pojazdi, predvadzacia jazda genialna a o 5000km a moze sa stat ze nieco odide proste z dovodu opotrebovania..
ja mam jednoho cloveka , ten sem jezdi na servisy , ma najeto cca 340000km, dela se na tom co je treba a funguje jak ma .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- pbjun
- Test driver
Prave pri koupi sems sebou mel pristroj na zjisteni tloustky laku - dle toho nebourano. Taky sem si to nechal natocit studene - motor tichunky, taky sem si vyzadal prohlidku u forda - zadny problem, tak sem si to nechal dovezt na stk, mrknul sem zespodu, nechal sem udelat emise a vse bylo jak ma byt tak sem to vzal... Vic clovek udelat myslim nemuze
Bazar byl spolehlivy a super - nelhali v nicem a vsechny prohlidky a podobne uhradili tudiz udelali vse abych byl spokojeny... Defakto nez se projevily nejake potize tak sem najezdil pres 60 tis km...

- canndale
- Zkušený
ja viemfoki píše:ale to ti muze odejit i pri 100000km .canndale píše:...
ja mam jednoho cloveka , ten sem jezdi na servisy , ma najeto cca 340000km, dela se na tom co je treba a funguje jak ma .

foki este zo zvedavosti: tych 340tis je diesel alebo benzin?
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Small CX3