- nejjednodušší, jen tahá za plyn a udržuje rychlost (dobrý, ale hodně nebezpečný)
- inteligentní, hlídá aby auto nenarazilo do auta před ním nebo překážky
- inteligentní s možností nastavení reakce, citlivosti, jak rychle má dosáhnout požadované rychlosti, zda má držet rychlost s před ním jedoucím autem atd.
Tak jsem si přečetl veškeré příspěvky k položené otázce, jelikož i mě by odpověď na ní velmi zajímala. PROBOHA!!! Prooooooooooooooooč se tu všichni dohadujete o tom jak tempomat funguje (to snad ví každý primitiv) když se na to tazatel vůbec neptal ???????????????????
Mily stando pokud ti to neuniklo tak poslední příspěvěk je rok stary skoro tak proooooo.... na to tak debilně reaguješ a kor jako svuj uvodni příspěvěk na foru.Máš nějaký problém s klávesnici nebo máš rád pismenka.
Pokud chci někde poradit tak mám trošku pokory jinak se taky nemusím dočkat rady.
Takže když to skusíš ještě jednou a trochu lépe tak se něco určitě dovíš.
Myslím že kdyby jsi milý Stando trochu pohledal, tak najdeš vlákno kde je tempomat rozebranej dost detailně ať už jeho funkčnost, tak i to jakým způsobem se dá monontovat, popřípadě i kdy by s tím pohohl.