Reproduktory+tlmenie dveri
- vcedula
- .
nechcem teraz byt velmi mudry, ale musim sa pripojit. Tie repro, ktore su tam osadene ako origo, su totalne smejdy. Teda aspon u Fofo II. Mam ich tu odlozene, len nemam pri sebe fotak. Ale su vidiet na podaktorych fotkach, napr. aj u toho manika, co si prerabal fofo II, co pisal zirafak. Osobne si myslim, ze slabsou investiciou aj do repro sa dosiahne omnoho vacsi rozdiel.
Vytlmenie je vyborna vec, ale aj repro musia mat aspon nejaku kvalitu. Pri papierovych repro asi ten rozdiel bude minimalny, podla mna.
Vytlmenie je vyborna vec, ale aj repro musia mat aspon nejaku kvalitu. Pri papierovych repro asi ten rozdiel bude minimalny, podla mna.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- vcedula
- .
podla mna tie repro u fofo II su rovnake. U fofo I su ine, su tam tusim ovaly. My mame standard 6.5 kruhy.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
-
- Test driver
Mehturt ale mysli,ze ci mame ine repro,ako si mal ty vcedula k standartnemu radiu 6000.Ano.Mame tam premiove repro a navyse vyskove repro v zadnych dverach,to znamena,ze kompletne ozvucenie s kompo reprakmi 4 v predu a 4 vzadu.Ako vsak vypadaju,neviem,ale urcite mame aj nejako upravene/vytlmene/ dvere,lebo uz len zvuk zatvorenia dveri je uplne iny/mohutnejsi/,ako na zakladnych modeloch so zakladnym audiom.
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja pockam na dalsi Krivku (na predchozi jsem o tom nevedel) abych si nekoho odchytnul a poslechl si zvuk po vytlumeni u FoFo 1. Pak do toho pujdu nebo ne. Je to prosim nekdo ochotny s FF1 (a ma to vytlumene), kdo by mi umoznil si to poslechnout? Co treba pelen, KUTAC nebo lubec? Urcite bych poskytnul pivko na revanz 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska vytlumil jedny dveře Tecsoundem, sice to neni taková kvalita jako Sikadamp nebo Dynamat, ale k origo reprákum stačí. Ale byl to fakt šílenej porod, to jsem fakt nečekal
Čekal jsem, že to bude na dlouho, ale že to bude tak pracný, to teda ne, jedny dveře mi zabraly 4 hodiny
Dělal jsem to ale poprvé, tak snad už další půjdou rychleji
Takže doporučuju, jestli to chcete mít udělaný pořádně, dát to někomu, kdo to fakt umí nebo se tim živí, protože jsem se fakt strhal
Nicméně ten rozdíl za to stojí, zvuk je hutnější a žádný rezonance ani při téměř maximální hlasitosti a plných basech. Samozřejmě se musí brát ohled na to, že to jsou origo repro 

ST150
- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
firmy
Takže říkáš výsledek stojí za to, ale radši si připlatit profíkům...
Už jsem trochu pátral, ale zatím jsem našel jen jedinou firmu, která se tímto u nás (ČR) zabývá.
Jde o : http://www.rachot.com
Má někdo ještě jiný tip

Už jsem trochu pátral, ale zatím jsem našel jen jedinou firmu, která se tímto u nás (ČR) zabývá.
Jde o : http://www.rachot.com
Má někdo ještě jiný tip

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Merdy: no záleží na tom, kolik do toho chceš vrazit
První dveře mi trvaly okolo 4 hodin, dneska jsem dělal druhý dveře a ty už mi trvaly 3 hodiny (sundání tapecu, sundání origo těsnění, vyčištění, odmaštění, vytlumení zevnitř a zvenku, nasazení tapecu zpátky). Za tlumící material jsem dal asi 1700 Kč, ale je to obyčejný Tecsound 2 mm. Neni to samozřejmě žádný zázrak, ale už to nikde ani nezavrní při max hlasitosti a plných basech atd, viz. můj předchozí příspěvek
Od profíků to bude mít lepší účinek
Ukázka, jak vypadá amatérské vytlumení

Ukázka, jak vypadá amatérské vytlumení

- Přílohy
-
- Před dokončením
- DSC03705.JPG (33.28 KiB) Zobrazeno 1920 x
-
- Vytlumený "vnitřek"
- DSC03704.JPG (46.6 KiB) Zobrazeno 1926 x
ST150
- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
holt
To je ovšem paráda, panečku...
Klobouček
Myslím, žes to udělal suprově.
Víš, já bych se do toho taky nejraději pustil sám, ale mám strach.
Mám FoFo II a jediný návod jak sundat tapecír sem dal Misoo a ten je v ruštině. Fotky tam sice jsou, ale moc chytrý z toho nejsem, pač jsem nikdy nic takového nedělal a nemám zdání, kde je co uchycené apod...
Třeba se jednou odhodlám a udělám to sám, ale moc si nevěřím
Toš tak

Myslím, žes to udělal suprově.
Víš, já bych se do toho taky nejraději pustil sám, ale mám strach.

Mám FoFo II a jediný návod jak sundat tapecír sem dal Misoo a ten je v ruštině. Fotky tam sice jsou, ale moc chytrý z toho nejsem, pač jsem nikdy nic takového nedělal a nemám zdání, kde je co uchycené apod...
Třeba se jednou odhodlám a udělám to sám, ale moc si nevěřím
Toš tak

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju
Taky tomu provedení odpovídá doba, kterou jsem to dělal
No, já ti asi těžko poradim, ale možná neuškodí, když si k těm dveřim prostě sedneš a zkusíš trochu popřemýšlet, jak asi můžou být uchycený a hlavně kde
Já jsem ten tapec taky poprvý odmontovával bez návodu a nějak jsem to zvládnul
Nicméně máš přece jenom novější auto a tvoje obavy naprosto chápu.
Jestli do toho teda půjdeš, tak zkus udělat jedny dveře (třeba zadní, tam to provedení neni tak důležitý jako vepředu a můžeš si to nacvičit) a pak holt uvidíš, jestli chceš pokračovat nebo ne
Já jsem si po prvních dveřích řekl, že na to kašlu a druhý den už jsem dělal druhý dveře, ono člověku trochu otrne 

No, já ti asi těžko poradim, ale možná neuškodí, když si k těm dveřim prostě sedneš a zkusíš trochu popřemýšlet, jak asi můžou být uchycený a hlavně kde

Jestli do toho teda půjdeš, tak zkus udělat jedny dveře (třeba zadní, tam to provedení neni tak důležitý jako vepředu a můžeš si to nacvičit) a pak holt uvidíš, jestli chceš pokračovat nebo ne

ST150