ale zaujali ma teraz tie komplety s diskami na pneunet.cz len som nenašiel že by zasielali na svk.. to že su pri makove je asi nič platné... ešte mám čas... možno mi u Koiša nahodia rovno zimné takýmto tempom

Mal som ich na Mondeo TDCi- tak rychlo zisli ze som sa az cudoval a to sa u nas jazdi snech. Je sice pravda, ze lietali aj ponemecku v zime, kde je malo snehu, ale aj tak. A nedajboze ze sa s nimi niekde zapadlo - to si sa po vyhrabani normalne videl ako z nej ubudlo. Ale zasa nehovorim ze su zle, drzia dobre.Quickie píše:podla tejto tabulky je na tom práve Michelin Alpin najlepšie čo sa týka opotrebeniajamaka píše:Skor GY, Alpin od Michelinu ide rychlo dolu.
http://www.pneunet.cz/testy-pneumatik/t ... 5-16-2004/
Já to udělám jak si psal, na zimu si nechávám plecháče a v léte kupuji alu, ale jinak ty gumy+disky mi připadají dobrá cena, protože mě budou stát gudýry UG +7 bez disků 1 za cca 2200,-jirkau píše:Nazdar, potreboval bych poradit kola a gumy na FF II Combi. V kolach se vubec nevyznam a potrebuji poridit gumy a disky na zimu.
Na netu jsem nasel za dobrou cenu Goodyear Ultra Grip 7+ 195/65 R 15 91 T zimní na plechacich 6Jx15 za 2.245/ks. je to dobra volba?
Jeste mne napadlo mne nechat na stavajici plechy nazout zimni gumy a na leto koupit ALU.
............
JJ a co ty na tochmelko píše:panther7:nezabudaj;ze rozdiel v cene medzi 15 a 16 je dost velky
oyapparov píše:Dobry den,
V tom vubec nevyznam, kouoil jsem fofo2 pred 2 mesici, a vubec to je moje prvni auto.
uz se blizi cas ze budu muset vymenit pneu na zimni, novy kupovat nechci, kdo vi jaky kola budu chtit na dalsi zimu:)
Jenze nevim jak vybrat ti spravni pneu, jeste ze kvuli tomu novemu zakonu ze musi byt vzorek min 4 mm.
Otazkou je, jaky vzorek bude stacit na sezonu? Nevim vubec jaky vzorek ma nove pneu, a kolik kilometru se da ujet na pneu cca se 7mm vzorku.
Porad'te, prosim, abych o tom mel aspon' nejakou predstavu![]()
Dik
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů