Zadní světla
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- mosad
- Junior
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- HORST
- Test driver
Doufám, že ta poznámka, že sedanů je méně, neměla znamenat, že je to nějak podceňovaná skupina???mansart píše:Právě,že cmobi je víc než sedanů!!! A já našel zatím jen ty černé co sou na straně 3 a pak ještě stejné, ale v bílé. Je škoda,že jiné se nedělají. Že by výrobci si říkali,že combi mají jenom rodiny s dětmi a nedělají úpravy na autu???Skubi píše:a kdoví, jestli vůbec někdy budou, přitom kombajnu je víc než dostmansart píše:......... Docela je škoda,že na sedan jsou už i ledové ,ale na combi ještě vůbec

- Hurvajs
- Pokročilý
- CoolXman
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Hurvajs
- Pokročilý
Jj, ty jsou super a na stříbrném autě jsem je viděl a vypadají skvěle. Akorát mne zase mrzí, že nejsou souměrná. (Jedna má mlhovku a jedna couvačku)CoolXman píše:Mě se líbí tyhle dvoje. Jsou takový obyčejnější, na stříbrný nebo světlý auta pasujou líp než čirý nebo bílý lampy.
![]()

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- CoolXman
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ado pytle, tak to je zrada. V tom případě asi nebrat, líbí se mi kombinace červený a bílý, ale musí bejt obě stejný. je to škoda. Ta mlhovka je dost blbá.Hurvajs píše:Jj, ty jsou super a na stříbrném autě jsem je viděl a vypadají skvěle. Akorát mne zase mrzí, že nejsou souměrná. (Jedna má mlhovku a jedna couvačku)CoolXman píše:Mě se líbí tyhle dvoje. Jsou takový obyčejnější, na stříbrný nebo světlý auta pasujou líp než čirý nebo bílý lampy.
- Hurvajs
- Pokročilý
To je přesně to, co mi vadí, nechápu, proč nemůžou udělat obě stejný. Trochu by zúžili mlhovku i couvačku a mohli udělat stejně obě strany. To bych do nich šel hned, ale takhle....CoolXman píše:Ado pytle, tak to je zrada. V tom případě asi nebrat, líbí se mi kombinace červený a bílý, ale musí bejt obě stejný. je to škoda. Ta mlhovka je dost blbá.Hurvajs píše:Jj, ty jsou super a na stříbrném autě jsem je viděl a vypadají skvěle. Akorát mne zase mrzí, že nejsou souměrná. (Jedna má mlhovku a jedna couvačku)CoolXman píše:Mě se líbí tyhle dvoje. Jsou takový obyčejnější, na stříbrný nebo světlý auta pasujou líp než čirý nebo bílý lampy.

- CoolXman
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to klidně bral jako to je na Felicii, obě strany maj jak zpátečku tak i mlhovku, všechny funkční. Světlo bych sériově do Focuse dával jen kombinaci bílý a červený. Jak tam mohli nechat oranžovou a každý světlo jiný, to mi nejde na mozek. Aspoň po faceliftu u Fofo I kdyby to udělali, ale to jaksi né. Po roce 2002 to snad už žádný jiný auto nemá.Hurvajs píše:To je přesně to, co mi vadí, nechápu, proč nemůžou udělat obě stejný. Trochu by zúžili mlhovku i couvačku a mohli udělat stejně obě strany. To bych do nich šel hned, ale takhle....CoolXman píše:Ado pytle, tak to je zrada. V tom případě asi nebrat, líbí se mi kombinace červený a bílý, ale musí bejt obě stejný. je to škoda. Ta mlhovka je dost blbá.Hurvajs píše: Jj, ty jsou super a na stříbrném autě jsem je viděl a vypadají skvěle. Akorát mne zase mrzí, že nejsou souměrná. (Jedna má mlhovku a jedna couvačku)

- CoolXman
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Hurvajs
- Pokročilý
Taky se jdu mrknoutKUTAC píše:to CoolXmann: presne tieto mam...objednaval som cez ebay...aj mne sa pacia symetricke ale ked som ich dal na auto, pacia sa mi aj v povodnom stave...casom tam mozem dat cervenu foliu a budu symetricke...na tmavom aute vyzeraju super...inspiraciu som mal od "georgic"-a z Krivky

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No a ještě tyto.

Obě světla jsou zde http://www.tuningexperten.de/
Tyhle se mi líbí taky, hlavně ten tmavý rámeček kolem celých světel se povedl.

Obě světla jsou zde http://www.tuningexperten.de/
Tyhle se mi líbí taky, hlavně ten tmavý rámeček kolem celých světel se povedl.