Asi tak.TomFocus píše:Tisíc vítek a stejně si to koupíte, protože jste fordacia vše ostatní je šméčko

Asi tak.TomFocus píše:Tisíc vítek a stejně si to koupíte, protože jste fordacia vše ostatní je šméčko
Co postradam u řazeni v MK3 1.5EB je nějaky naznak sportovnosti. To řazeni je velmi hladke, dorazy snad vypolstrovane a přes střed teměř žadny odpor. Ale celkově je řazeni vyborne, velice přesne a diky te hladkosti tam ty rychlosti padaji jak němci do ukrytu jakoby tam snad byly na dorazech nějake magnety. Navic žadne zadrhavani a je to prvni auto, kde zpatečku dam hned napoprve. Golf, ktereho jsem měl sice taky nepostradal na zpatečce synchron, ale zpatečka i přesto občas musela jit až napodruhe.Sentik píše:Tak to máš pravdu, noTomFocus píše:Tisíc vítek a stejně si to koupíte, protože jste fordacia vše ostatní je šméčko
![]()
![]()
Věci, který mi na tom vadí stejně napraví facelift a nebo jsou to věci, který už tu s náma budou navždy kvůli ekoteroristický lobby...
Je to stejně škoda, kam se nám ten svět aut posunuje. S dnešní technikou by to mohlo bejt tak zajímavý a místo toho máme v nižší střední třídě 3válce, peklo. Ale na druhou stranu - většině lidí je to podle mě jedno a i ten "splašenej zajíc" upaloval moc pěkně, né že né.
Jinak řadička mi přišla taky gumovější, teda ještě gumovější než je v současným FoFo III FL, daleko spokojenější jsem byl ve FoFo II, tady u tý FoFo IV už mi to nápadně připomíná manželky francouzský vůz, kde je to opravdu kvedlání povidlama
Takova klasika. Si pamatuji jak přišel dvojkovy fokal s konzerva VW designem a co se kolem něj napsalo. Ne že bych s tim nesouhlasil, protože u fordu si představuji dynamicky a vyzyvavy vzhled, ale zavděčit se všem prostě nejde.TomFocus píše:Tisíc vítek a stejně si to koupíte, protože jste fordacia vše ostatní je šméčko
Edit:(výtek)
Souhlas.MIROMEN píše: Jinak zvuk toho 3 valcoveho 1.5EB je jednim slovem paradni. Už 4 valcovy 1.5EB zni velice dobře v ramci běžnych motorizaci, ale tohle je někde jinde. Jel jsem v nove fiestš ST a charakter toho zvuku je snad nachlup totožny.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů