Dave & Romča: S tou prdelí jak říkáš, zase jako vždy. Někdy už až neprakticky moc. Řvát a brečet bez možnosti nádechu je občas pěkná polízanice.
Honza: Rád jsem poznal novou tvář, mezi již nenovým drahým tvrdým jádrem. Tvoje auto se mi libí! Jsem rád že mám bílokolového kolegu. Počítám s tebou na všech Částkovicích, Jedovnicích, Herálcích atd atd ... Jen je potřeba doladit těch pár záležitostí, co jsme probírali u tvého auta. Aneb vytahuj fén borče
Romča: Geniální mistr slaboproudař.
Frantík: Geniální mistr fotograf, který má šestý smysl vidět světelné toky tam, kde teprve vzniknou pro dobrou expozici. Z těch fotek se regulerně poseru.
Frantík & Dave: Dálnice patřila nám hoši

Skvělé zakončení včetně bowlo-sportu a moto-sportu. Byli jsme na cestě zpět na silnicích jako štiky v kádi s pulcema
.......... Škoda že je to taková lidská hyena, která nás zachycuje jako znetvořené bytosti 24/7. Viď FiFi ...
Adow: Super fotky. A zařazuju tě na privátní VIP čekací list na krátké provezení v STčku a následný přehoz řidič x spolujezdec. Hned za Martina, ten chudák čeká už od Jedovnic.