Příspěvek
od ZLOU » 16.03.2016 21:00
Podíval bych se nejdřív na to, co přesně na tvůj model auta od nich dostaneš. Na fotce je universální a bude se to v konečném případně lišit dle auta. Ale pokud to má být jen to co je na fotce, tak je to dle mě drahé. Tu Simotu v karbon obalu mám také, ale za pár trubek dávat další 4000, to je zlodějina.
Nakup díly, nařeš si trubky malým rozbrusem - můžeš si to slepit izolačkou pro představu a pak sežeň šikovného svářeče a ještě ti zbyde. A když ne vařit, vždy to jde pospojovat silikonovými spojkami. Svár vychází stejně jako spojka cca 200 Kč. Já kupoval od FMIC.pl. Když sáhneš po "značkových silikonech" nedoplatíš se. Nemáš 1000 koňového speciála, tak nic extra nepotřebuješ - nepotřebujeme. A ještě z toho budeš mít dobrý pocit.
Na druhou stranu jsem už četl i pojednání o tom, že originál filtrbox s jen bavlněnou vložkou v důsledku fungoval lépe - vyšší výkon a to i na Volvo turbo motorech. Rozdíl na 300 kobylách byl nějakých 10 koní ve prospěch originálu s vložkou. Je to spíš pro pocit, vzhled a zvuk sání. Ale já u toho nebyl.
Toť můj soukromý názor.
S-MAX Titanium S - 2,5 ST, 2/2009
NR Chip 280/440, RS vstřiky, 2,75" downpipe, IC FMIC, 76mm Al sání FMIC+Simota, Eibach Pro-Kit+IVDC, 18"a19" Ford+20a25mm Eibach a H&R, sport cat.