Byl by už ten katalog?MartyBartos píše:Zdravím, z jednoho ochotného Ford servisu mi oscannují celý doplňkový katalog s cenami pro Focuse I, tak pak mohu zaslat na mail. Také to madlo ruční brzdy chci dokoupit.Benji píše:A kolik vyjde madlo na tu řučkuMartyBartos píše:Zdravím, já jsem si objednal tuhle. Je sice dražší (cca 1800,-), ale originál Ford přímo pro Focuse r.v. 98-04 !!! Padne jak ulitá !!!Dá se objednat u všech dealerů Ford.
![]()
Nebo nevíte o nečem podobném k mé řadičce?
Přesně takglobe píše:no to ja bych si taky priplatil, nez koupit OBI tuning a pak se mi za tejden osoupala nebo v horsim pripade zustala v ruce.. ale na diesela neni tak dobrej vyber .. asi vezmu z dvojkovyho fofa a nejak to tam namontuju
Nazdárek, tak konečně jsem jsi koupil řadící hlavici viz. obrázek ale když ji chci namontovat tak mám prostě problém. Hlavice dlouhá, což znamená že se nedostane až na závit, a vadí mě tam kroužek na zpatečku s vratnou pružinou, nevím jestli to mám jen problém já že mám auto focuse diesel 85KW rok 2002, proto prosím o radu, díky mocihrdlick píše:No to nevímJá mám z FFII hlavici (benzín) a tam jsem musel dělat drobnou úpravu. Na origo tyčce je závit M10 a v hlavici z FFII je M12-ka
No ale stejně to nakonec dopadlo tak, že jsem si udělal váleček o vnitřním průměru který pasoval né na závit, ale přímo na tyčku řadící páky a o vnějším průměru tak, že pasovala dovnitř té hlavice z FFII. Kdyby se to dalo jen na ten závit, tak by ta hlavice bylo moc vysoko.
Já jsem koupil tu samou, ale mám benzín bez kroužku.mattias 1985 píše:Nazdárek, tak konečně jsem jsi koupil řadící hlavici viz. obrázek ale když ji chci namontovat tak mám prostě problém. Hlavice dlouhá, což znamená že se nedostane až na závit, a vadí mě tam kroužek na zpatečku s vratnou pružinou, nevím jestli to mám jen problém já že mám auto focuse diesel 85KW rok 2002, proto prosím o radu, díky mocihrdlick píše:No to nevímJá mám z FFII hlavici (benzín) a tam jsem musel dělat drobnou úpravu. Na origo tyčce je závit M10 a v hlavici z FFII je M12-ka
No ale stejně to nakonec dopadlo tak, že jsem si udělal váleček o vnitřním průměru který pasoval né na závit, ale přímo na tyčku řadící páky a o vnějším průměru tak, že pasovala dovnitř té hlavice z FFII. Kdyby se to dalo jen na ten závit, tak by ta hlavice bylo moc vysoko.
Tak ten stříbrný rámeček nevycvakávej ale vycvakni to právě z toho stříbrného rámečku !!!nitram9 píše:Ahoj, mohl by mi někdo poradit jak sundám měch (koženku) u řadicí páky FFll. Dole ten stříbrný rámeček je mi jasný, ten vycvaknu, ale nahoře to drží jak?Díky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů