Edit: vlastne neco se mi na tom videu libi: Nahled to interieru toho STcka...

Ano, přesně tak vadí. A vadit mi to vždy bude. S těmi lidmi, co nosí placaté kšilty, lepí si všude monster nálepky atd. mam velké množství zkušeností a ani jedna neni pozitivní. (nikoho nesoudím předem, jen prostě se mi to vždy potvrdilo). Nemam rád jejich chování, vystupování, styl a nechci jakoliv být s nimi spojován. Tak že bych byl radši, kdyby si nadále kupovali Golfy GTD a STčko nechali lidem, co umí ocenit jeho kvality a využít je.Blackhawk píše:Alebo vam vadi, ze budete mat potom rovnake auto ako "rovne kšilty"?

No hodnotit nebudu, to už udělal Takeshi.
 No hodnotit nebudu, to už udělal Takeshi.
 Já bych se na image vy*ral a pokud by se mi líbilo, tak bych ho koupil, pokud ne, tak nekoupil. Nicméně koupil bych si ho asi jen na běžný každodenní ježdění, jako sportovní auto ani náhodou
 Já bych se na image vy*ral a pokud by se mi líbilo, tak bych ho koupil, pokud ne, tak nekoupil. Nicméně koupil bych si ho asi jen na běžný každodenní ježdění, jako sportovní auto ani náhodou 

maximálně tím, že to bude kombík, což je jenom taková "zajímavost" ..ale uvidíme
  maximálně tím, že to bude kombík, což je jenom taková "zajímavost" ..ale uvidíme

Sice bude jezdit asi skvěle, ale Astra bude prostě a jednoduše lepší = sportovnější
 Sice bude jezdit asi skvěle, ale Astra bude prostě a jednoduše lepší = sportovnější 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů