viperk píše:Za zády mě tlačili k řádnému zatápění Misoka a Vcedula, vidět je za sebou ve zpětným zrcátku byl ten pravej adrenalin

, ale chybělo mi pár koní ke spokojenosti

Ano, bol som za tebou, nechal som ti najskor naskok, aby som ta tak rychlo nedobehol, ale bohuzial. A to biele Fofo to nebol Misoka, to bol Martin Kois a tak ako si bol mozno ty prekvapeny, ze som sa za tebou zjavil ja, tak som bol prekvapeny zasa ja, ked sa zo zakruty za mnou vyrutil Martin Kois. Ten isiel ako z retaze utrhnuty, som si pripadal ako vo Fabii a on v ST-cku...
viperk píše:Jo a nejvíc mě překvapil Vcedula, představoval jsem si ho jako nějakýho mladýho střízlíka s ST, ale von je to chlap jak hora
(Z fleku by moh mít v Profituningu dobrej vedlejšák jako zátěžovej jezdec

)
Tak toto si mi mal povedat vcera, mozno by sme si to doriesili na mieste

robim si srandu no, ja nie som agresivny.
No a moja vaha to je kapitola sama o sebe, cim viac chudnem tym som tlstejsi

ale zase na brzde to ma svoje vyhody. Isli ste uz s bolvou na pneumatike 210 ? Lebo ja hej, vcera na brzde. Zaprel som sa ako som len mohol a modlil sa, nech to nerachne
Ja si zo vcera pamatam hlavne 2 veci. Ako som isiel za evlaradom a vzdy ked pridal, tak to bolo pocuvanicko neskutocne a vzdy to vyvolalo usmev na mojom ksichte...no a druha vec, ked sme isli z brzdy na pivo, tak ten rev ST-ciek pri rozbehu z krizovatiek, to bola parada....