pomoc zamčené auto
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: zamykáni
A nebo si zvykneš a stále budeš stahovat okýnko jako já.Už to dělám u každého auta které řídím

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no, k tomu stahovani okynka... Kdyz nastartuju a jdu ven z auta, mam k tomu jediny duvod -> skrabani ledu z oken. Cili tohle delam pouze v zime. A v zime nechci namahat motorky stahovani oken, protoze muzou byt pres noc primrzla. Takze pro me stahovani oken nema cenu. Ale zatim jsem to neresil, dvere jsem zabouchaval, skrabal a cekal, kdyz to cvakne, zatim nic 

-
- Nováček
Re: pomoc zamčené auto
Ako vidím aj mňa postihla táto choroba menom ”samozamykanie”. Včera odchádzam od svokry s malým človekom v autosedačke, naštartujem a idem škrabať sklo. Zrazu cvak a bolo to v prdeli! Od boha štastie že som mal búraný zadok a zle mi zaviera dvere a niekedy ostanú otvorené, tentokrát ostali. Toto sa samo stalo pri naštartovanom aute
! Mám osme auto ale toto mi robí len FOFO. Odteraz skrabem s otvorenými dverami.
Neviete niekto o nejakom riešení, reset jednotky centrálu alebo niečo podobné? Určite to bude mať niečo s výmenou informácie otvorené vs. zatvorené z motorčekov.

Neviete niekto o nejakom riešení, reset jednotky centrálu alebo niečo podobné? Určite to bude mať niečo s výmenou informácie otvorené vs. zatvorené z motorčekov.
Ford Focus Combi, Ghia, 1,8 TDDI & chip, 2000, 205000km
- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš alarm s GSM ovládáním, pak kromě zjištění polohy auta můžeš auto i pomocí SMS ovládat. Jedno z ovládání je i zamčení/odemčení.
Takže než investovat nějakou sumu do hledání příčiny problému a čas do odstraňování (rozebírání dveří), stačí si nějak zabezpečit auto s GSM modulem a jako druhou mouchu jednou ranou tím vyřešíš i to samozamykání
- pokud ovšem v autě nenecháváš i mobil. Ale to už se dá naučit, že v zimě nastartuješ a škrabat okna jdeš s mobilem v kapse
Mě to ještě nepostihlo, ale je fakt, že po přečtení těchto příspěvků už od začátku, co auto mám, zásadně v autě klíče nenechávám
Takže než investovat nějakou sumu do hledání příčiny problému a čas do odstraňování (rozebírání dveří), stačí si nějak zabezpečit auto s GSM modulem a jako druhou mouchu jednou ranou tím vyřešíš i to samozamykání

Mě to ještě nepostihlo, ale je fakt, že po přečtení těchto příspěvků už od začátku, co auto mám, zásadně v autě klíče nenechávám

Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

-
- Test driver
Ladis, máš funglovku...ak by sa to stalo u teba...to už by mohol ford fakt zabalit 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by bylo super si namontovat alarm a nechat klíče a telefon v autě... 

- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To je pravdachmelko píše:Ladis, máš funglovku...ak by sa to stalo u teba...to už by mohol ford fakt zabalit

Na druhé straně nutno dodat, že nechávání klíčů v autě a zabouchnutí dveří ve mě vždy vzbuzovalo jistou dávku nejistoty a "divných" pocitů.
Takže místní fórum ve mě tuto paranoiu jen umocnilo a ubezpečilo, že něco takového je opravdu reálné. Takže klíče v autě raději nenechávám. Alespoň si nezvyknu na něco, na co bych poté, co nebudu mít "funglovku", musel odvykat

Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak to už by ti vážně nebylo pomociKota píše:Tak to by bylo super si namontovat alarm a nechat klíče a telefon v autě...

Pokud něco zapomeneš, pak se prostě nedá nic dělat.
Spíše jsem chtěl naznačit možný směr řešení problému, kdy v zimě potřebuješ mít nastartované auto a jít ven seškrabávat okna.
V takovém případě, pokud si ten mobil nezapomeneš, to je řešení

- Nezmar
- Nováček
tak,že zdravím všechny Focusaky a přídávam se taky.Je to asi 14 dní když tak sedím (na štěstí)v autě ,nastartované a odmrazoval sem okna přední aj zadní a včííl to došlo CVAK a byl sem zamčeny,samozřejmě sem se odemknul,ale byt tak venku tak sem v řiti.
<div><u><strong>Ford Focus GHIA 1.8 hečbon r. 1999 silver</strong></u></div><br>
- Písař
- Junior
Moje ženská mělo blbej zvyk
Aby nemusela zamykat,tak vždycky zamkla přes páčky ve dveřích a pak práskla dveřma
Dvákrat se jí to vymstilo
Naštěstí jsem ji to už odnaučil
Alespoň doufám 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To jde u dveřích řidiče udělat? 

- Písař
- Junior
Nevím jak u FoFa,ale u jinejch aut to šlo úplně v pohodě