1) První volný termín 21.11
2) Zápůjčka jen na dva dny (dle slov dealera moc zájemců a málo aut)
3) Denní limit 100 km (vyjde mi tak akorát na cestu do práce a krátkém svezení)
... no jsem zvědav.

Po mně prý budou chtít jen 5.000 Kč. Jinak kauce mě nepřekvapuje. Cca dva roky zpět jsem si půjčoval na dva dny Tuscona (Ondrej1 píše:A tohle jste v podmínkách akce četli? Chtějí jistinu 15.000,-
V čem konkretně ? Třeba přepracovany 1.0EB je po strance ovladani nebo při rozjezdech a popojižděni ve městě přijemnějši než ve 3 generaci. Neni potřeba tak citliva prace, spojka+plyn a ani neni potřeba vyššich otaček k tomu menši lagy. I moje baba byla překvapena jak přijemně se s tim motorem v ucpanějši ostravě jezdi. Ja mužu řict, že to bylo ještě o chlup lepši než s 1.5EB. Jinak MK4 je jizdně ještě o něco ostřejši a řidičtějši než MK3 a celkově po jizdni strance funguje vyborně. Ustupek mi přijde ve filtrovani silničnich nedostatku, ale ne nějak vyrazněji. Celkově mužu řict, že je podvozek paradni a to je na zadku traverza takže otazka jak to bude fungovat s viceprvkem. Jinak odhlučněni je velice dobre od podvozku a motoru a zde bych řekl na stejne urovni jak v MK3, jen přes karoserii pronika vic hluku a v autě je ve vyššich rychlostech vice "šumu", zde znatelněji lepe oddolava MK3. možna to bude přes skla. Muže to byt vybavovym stupněm, kdy jsem jezdil Trend Edition a MK3 mam Titanium. Rozpay mam akorat ze vzhledu interieru, ale to je individualni, ale jinak jsou věci, ktere jsou lepe řešene u MK3 a jine zase u MK4. Dost věci bude i vybavou a určitě bude rozdil třeba ten Trend Edition nebo ST-Line a nebo vyšši vybavy Titanium nebo Vignele.phofy píše:Jel jsem ST line 1.0eb 92kw, za me to bylo zklamani oproti mk3
Nevim co ma cena společneho s velikosti disku, ale ja MK4 na zakladnich 16" viděl a přijde mi to naprosto v pohodě nic co by mě pohoršovalo a znam připady, kdy to na zakladim obuti vypada rozhodně huř.Karel2 píše:Tak jsem ho okoukl v Santovce a ................ No Auto za vice jak pul mega......... Nejvic me ale zarazi pneu, na fotce to vypada lip jak ve zkutecnosti.Mozna ve verzi ST-line o -10mm a s vetsima diskama to bude vypadat lip, ale takhle?? Uz jste to nekdo prostoural za ty 3 dny?
Ja měl pujčene auto z Ford Maly a Velky v Ostravě a jediny zadrhel byl v tom, že jsem měl mit auto puvodně pujčene od patku v 9:30h a vratit v ponděli do 8:00h. Tušim po dvou dnech mi bylo volano, že se mi omlouvaji, ale pro velky zajem si mam přijit pro auto v patek až v 15:00h a jestli to vadi. Osobně mi to nevadilo a jinak zapujčka proběhla v pořadku a nemam k ni žadnou připominku. Den před vracenim jsem prohnal auto myčkou, hodil 10kč do vysavača a nabral plnou. Pani co si auto přebirala na něj jen tak zběžně koukla, kdy se vic zaměřila na disky s tim, že zde byva problem, neshledala nic co by ji vadilo, vratila 15tkč a hotovo. Takže na saloně jsem se při odevzdavani auta nezdržel dele než 5min.Anduril píše:Akce 3dny s Focusem za me fiasko. ...
Ta cena je za celkovy dojem toho auta. Precti si to poradne.MIROMEN píše:Nevim co ma cena společneho s velikosti disku, ale ja MK4 na zakladnich 16" viděl a přijde mi to naprosto v pohodě nic co by mě pohoršovalo a znam připady, kdy to na zakladim obuti vypada rozhodně huř.Karel2 píše:Tak jsem ho okoukl v Santovce a ................ No Auto za vice jak pul mega......... Nejvic me ale zarazi pneu, na fotce to vypada lip jak ve zkutecnosti.Mozna ve verzi ST-line o -10mm a s vetsima diskama to bude vypadat lip, ale takhle?? Uz jste to nekdo prostoural za ty 3 dny?
Začnu motorem.MIROMEN píše:V čem konkretně ?phofy píše:Jel jsem ST line 1.0eb 92kw, za me to bylo zklamani oproti mk3
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů