Focus 3 v roku 2011
-
- Člen klubu
Re: Focus 3 v roku 2011
Ja som tym tabletom na palubovke neprisiel na chut. Konkretne na P208. To sa za jazdy neda ovladat. Tam je stastie aspon to, ze aspom vetranie a klima ma gombiky a kolecka.
-
- Zkušený
Ty čudlíky mi příjdou dost velký na to, aby se to ovládalo dobře
Je: Ford Focus III, 1.0 Ecoboost, 92 kw, r.v. září 2013, Stříbrná Moondust
Bylo: Ford Focus II, 1.6 benzín, 74 kw, r.v. 2006, Red Rango
- Anduril
- Test driver
Ale pravdepodobne to nebudes moct ovladat po pameti bez pohledu na obrazovku, jen nahmatanim, jako u klasickeho ovladani..
Nejsem fanda tohoto trendu. Radeji mam klasicke velke knofliky.
U navigace nebo podobnych doplnkovych funkci mi to nevadi, ale radio a klimu chci ovladat normalnimi tlacitky. Myslim si, ze u FF3 to jeste tak nejak zvladli.
Nejsem fanda tohoto trendu. Radeji mam klasicke velke knofliky.
U navigace nebo podobnych doplnkovych funkci mi to nevadi, ale radio a klimu chci ovladat normalnimi tlacitky. Myslim si, ze u FF3 to jeste tak nejak zvladli.
Naposledy upravil(a) Anduril dne 03.11.2014 13:36, celkem upraveno 2 x.
- Nonid
- Test driver
Za jizdy, aby clovek nemusel cumet mimo silnici, tak potrebuje vyrazny tlacitka. Je jedno, jestli velky, maly, sexy, hnusny... Ale proste potrebuje ten pocit, ze na neco macka, jinak to musi porad kontrolovat. Nebo teda aspon my bezny smrtelnici
Ty ''tablety'' na ovladani vseho jsou totalne k nicemu, minimalne pro ridice vozidel, co nejezdej samy.
Anduril me predbehl

Anduril me predbehl

Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
-
- Zkušený
Každopádně kdo řekne, že ta palubka nevypadá luxusně, tak kecá
Je: Ford Focus III, 1.0 Ecoboost, 92 kw, r.v. září 2013, Stříbrná Moondust
- Anduril
- Test driver
Na fotce, v realu to takova hitparada neni 

-
- Člen klubu
Presne tak. Rovnako ako vselijake dizajnove kuchyne a izby v katalogu. Pekne to vyzera, ale otrasne sa pouziva. To je uz taka dona. Pekny obal staci a dokonca je nevyhnutny.
A na dotykovej obrazovke nemas odozvu. Nevies co si stlacil. Nemozes ani najst tlacitko podla hmatu. Musis na to cumiet. A v noci to tam ziari rovno do oci. V meste ani nevadi. Na dialnici to treba vypinat. Dalsi zbytocny ukon navyse.
A prepinanie prip. ladenie radia je tiez "radost". Jedine na krizovatke s dlhym intervalom...
A na dotykovej obrazovke nemas odozvu. Nevies co si stlacil. Nemozes ani najst tlacitko podla hmatu. Musis na to cumiet. A v noci to tam ziari rovno do oci. V meste ani nevadi. Na dialnici to treba vypinat. Dalsi zbytocny ukon navyse.
A prepinanie prip. ladenie radia je tiez "radost". Jedine na krizovatke s dlhym intervalom...
-
- Junior
Vacsina aut co vybehla s dotykovymi displejmi "na vsetko" sa rychlo vratila na klasiku. Myslim ze buducnost je skor v hlasovom ovladani.
Ford Focus III hatchback 1,6 ecoboost 110kw
- Sobull
- Zkušený
Posledně na mě v půjčovně vyšlo picasso s tímhle nesmyslem. Na rovinu musím říct, že sem se bál že si na dálnici rozbiju hubu, když sem chtěl něco nastavit. Člověk musí nejdřív trefit ikonku toho v čem se chce rýpat, která je taky dotyková a pak nastavovat. Stačí vlna na asfaltu a člověk se netrefí, tak se musí nejdřív podívat, co že to zmáčknul a pak znova. Možná se na to zvyknout dá, ale mě to přišlo napoprvé vyloženě nebezpečný.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- Anduril
- Test driver
Dneska bylo v Ove nove Mondeo a Focus, oboje Titanium, tak jsem se zasel mrknout.
Focus - predek nazivo vypada lepe, nez na fotkach. Zkratil se ale LED pasek denniho sviceni ve svetlech, uz to nevypada tak "nabrousene". Z boku je to prakticky stejne, vzadu jen mensi svetla, jinak taky tak nejak stejne. Uvnitr uz je to lepsi. Trochu jina sedadla - prisla mi sirsi, nez mam ja, takze bych v nich asi i pres slusne bocni vedeni pomerne lital, pri me postave. Volant dobry, tlacitka jsou lepe dosazitelna. Budiky stejne, jak mam ja, jen se na barevnem PP zmenila grafika (stejna, jakou maji v USA pred FL) a pribyl druhy trip computer. Stredova konzola je prekopana. Madlo brzdy se presunulo vzad na standardni pozici, to vidim jako minus (zvykl jsem si na to predsunute), zmensila se schranka v loketni operce. Drzaky na piti jsou kryte roletkou, jako treba v Mondeu. Kolem radici paky jsou tlacitka na zapnuti ohrevu volantu, automatickeho parkovani atd. Panel klimy je jiny a pripada mi mene prehledny, nez dosud, ale to je asi jen zvyk (2 generace Focusu se soucasnym resenim:). Auto melo dotykovou 8" obrazovku - prijde mi to zbytecne - ano vypada to lepe, navigace na tom bude urcite prehlednejsi, ale obrazovka je celkem daleko a utopena v pristrojovce. Nevim proc bych mel ovladat klimu pres toto rozhrani, kdyz par cm pod tim je k tomu urceny hw panel. Asi bych se klidne spokojil se zakladnim (pro Titanium) 4" LCD, jako mam ted a poradnymi tlacitky pod tim. Mimochodem tento 8" system meli v USA uz pred FL - takze je to vlastne takove vylepseni-nevylepseni, Ford to nic moc nestalo
Na stropni konzole se zmensily LED pasky ambientniho osvetleni, jinak je vse pri starem.
Focus - predek nazivo vypada lepe, nez na fotkach. Zkratil se ale LED pasek denniho sviceni ve svetlech, uz to nevypada tak "nabrousene". Z boku je to prakticky stejne, vzadu jen mensi svetla, jinak taky tak nejak stejne. Uvnitr uz je to lepsi. Trochu jina sedadla - prisla mi sirsi, nez mam ja, takze bych v nich asi i pres slusne bocni vedeni pomerne lital, pri me postave. Volant dobry, tlacitka jsou lepe dosazitelna. Budiky stejne, jak mam ja, jen se na barevnem PP zmenila grafika (stejna, jakou maji v USA pred FL) a pribyl druhy trip computer. Stredova konzola je prekopana. Madlo brzdy se presunulo vzad na standardni pozici, to vidim jako minus (zvykl jsem si na to predsunute), zmensila se schranka v loketni operce. Drzaky na piti jsou kryte roletkou, jako treba v Mondeu. Kolem radici paky jsou tlacitka na zapnuti ohrevu volantu, automatickeho parkovani atd. Panel klimy je jiny a pripada mi mene prehledny, nez dosud, ale to je asi jen zvyk (2 generace Focusu se soucasnym resenim:). Auto melo dotykovou 8" obrazovku - prijde mi to zbytecne - ano vypada to lepe, navigace na tom bude urcite prehlednejsi, ale obrazovka je celkem daleko a utopena v pristrojovce. Nevim proc bych mel ovladat klimu pres toto rozhrani, kdyz par cm pod tim je k tomu urceny hw panel. Asi bych se klidne spokojil se zakladnim (pro Titanium) 4" LCD, jako mam ted a poradnymi tlacitky pod tim. Mimochodem tento 8" system meli v USA uz pred FL - takze je to vlastne takove vylepseni-nevylepseni, Ford to nic moc nestalo

- Miri
- Test driver
vyhrál Leon:
- enjoy
- Test driver
No......... na otázku zda Leona nebo focuse si asi každý ,a to i nefanoušek Fordu, odpoví jednoznačně.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
- Anduril
- Test driver
Focuse 

- 321910336
- Zkušený
jestli se moje angličtina nezhoršila tak focus nevyhrál jen kvůli vyšší ceně
- Blackhawk