yoyo píše:citim tu flame...
no tak ja sa priznam, ze ja BMW mozem uz dob, kedy som bol maly chlapec... a stale mozem. utkvela mi v pamati M3ka E46 (rv 2000-2002).
a jazdu v nich som si vzdy uzival, ci uz dizlovy automat 5kovy rad, s ktorym bola zabava pri driftoch na krizovatkaach (aj ked nema samosvor) alebo pri burnoute... no najvacsia vyhoda toho auta je v hltani dialnic. po okreskach sa s tym clovek moc nakruti volantom, riadenie nie je take ostre ako na fofo, ale povedzme ze verzia auticka, s ktorym som si cca dva mesiace tykal denno-denne, bola o komforte (16ky 225/50, ziaden Mpodvozok), nie o sportovej charakteristike.
naopak 330i manual, aj ked 8rocne auticko, tak v zakuratach bolo uzasne. malo vynikajuci grip, tam, kde fofo zacina chytat pretacavy smyk (mam ghia podvozok na 16kach), tam tato raketa mala daleko navrch a jazda v nom sa podobala na fofo. dokonca si dovolim tvrdit, ze to bawo je komfortnejsie v tlmeni nerovnosti, ako i hluku... bohuzial i v tlmeni pocitu rychlosti, to uz je ale na vodicovi, aby nieco neprepiskol...
neviem, ale bmw1 vs. focus, m6 vs. aston, x3, x5... no, aj tak sa da...
ale pozrite, aky je rozdiel medzi klasickym fofo podvozkom so 16kami 205/55 a vcedulovym eibach podvozkom...pripadne so zirafakovym podvozkom + kolesami.
suhlas

. jazdli som s M36 325i coupe a to bol drak.
Vlado, podla mna ak by si porovnaval ST220 a 330i, tak 330i vyhra na plnej ciare aj na vode. keby si si to bavo zobral s xDrivom, tak uz nie je o com.
navyse sam vravis, ze s BMW si nejazdil, takze porovnavas vlastne len na zaklade pocutych info a negativnych pocitov

, nic v zlom samo.
je mi jasne, ze bmw nie je najlepsie zvezenie na svete, ale myslim, ze zrovna ford sa mu vo vela veciach bohuzial nevyrovna....(aj ked medzi m6 a db9 by som o m6 ani neuvazoval...).