Tabi: Tak po zaslepení vůbec žádná změna.

Buď jsem moc náročný nebo nevím. Děsně mě štve, že před Focusem jsem měl Renault 9 s motorem ze Scenika 1,9TD 66kW, tedy stejný výkon, jako tenhle motor 1,8 TDdi. Jenže u toho Renaulta to jezdilo skoro jako nějaké "ereso" - jezdilo to s klidem 200 km/h (akorát podvozek nestíhal) a když si ve 170 km/h ubral a přidal plyn, pořád tě to zatlačilo do sedačky (což je prostě neuvěřitelný!!!), zrychlení naprosto úžasný (mrška chtěla hrabat i na trojku

) a spotřeba přitom max do 6l (což je také k neuvěření). Ale najezdil jsem s tím pěkných pár tisích km a fakt si to víc nebralo. Neměl jsem tam ani intercooler. Proto nechápu, že tenhle motor ve Focusu má psaných taky 66 kW, ale srovnat to prostě vůbec nejde. Klidně jsem ujel Passatu, Oktávce nebo já nevím, čemu ještě. Prostě motor "Ďábel" s "ušmudlanými" 66 kW. Nejde mi o max rychlost, ale akceleraci - kvůli BEZPEČNÉMU předjíždění a křižovatkám. Někdo tady na fóru psal, jak si užívá u tohohle motoru akceleraci - já tedy bohužel vůbec

. Zkusím to čidlo na cooleru, jak si o něm psal. Mám ho sice zapojené, ale třeba je v tahu a jednotka nic nehlásí. Dám vědět... Mějte se.