Stěrače
- kismod
- Nováček
Gumičky do stieračov
Tak páni skúsim reagovať na otázku Či niekto skúšal vymeniť gumičky v stieračoch AEROTWIN.Ja mám takéto stierače na FFII a už neplnily svoj účel tak som skúsil kúpiť na pumpe nejaké gumičky a vymenil som ich.Je treba sa s tým trochu pohrať, opatrne odobrať krajný plast, a odistiť taký háčik proti vysunutiu a potom to už ide vysunúť.A tá orginal gumička vyzerala celkom ako bežné gumky predávané za pár korún tak som vymenil a zatial to stiera celkom slušne.Uvidím ako dlho to vydrží.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem Slovaky neodepsal. Ja beru Slovensko porad jako kdyby byli s nami. Slovenstina se mi dobre posloucha a chybi mi v nasi TV. Jeste, ze si tu denne nejakou slovenstinu poctu. Nejaky rozdil v jazyku vubec neregistruji. O tech rucickach je to jen prupovidka.couddy píše:tady spis slovenske ne?pelen píše:Ceske rucicky si vetsinou dovedou pomoci.

- roberto
- Junior
V peugeotu kam jsem volal stojí ramínko 618,- Kč a stírátko 274,- Kčstigi píše:Me by spise zajimalo kde se daji sehnat, krome vrakace a origo servisu Citroen, Peugeot nebo Fiatroberto píše:Tak co pánové , jaký máte zadní stěraqč na HB?? Ten peugeot je pěkný C3 také ... Poraďte
Doba dodání 2 dny od objednání dle jejich informací. Jinak nikde na netu jsem ho nenašel

- bjuty
- Pokročilý
Mluvíš mi z duše, mě také chybí a na Slovensko se rád vracím.pelen píše:Ja jsem Slovaky neodepsal. Ja beru Slovensko porad jako kdyby byli s nami. Slovenstina se mi dobre posloucha a chybi mi v nasi TV. Jeste, ze si tu denne nejakou slovenstinu poctu. Nejaky rozdil v jazyku vubec neregistruji. O tech rucickach je to jen prupovidka.couddy píše:tady spis slovenske ne?pelen píše:Ceske rucicky si vetsinou dovedou pomoci.
(omlouvám se za nesouvisející příspevek

Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Diky za info... ja jsem na netu bohuzel, zatim, taky nic nenaselroberto píše:V peugeotu kam jsem volal stojí ramínko 618,- Kč a stírátko 274,- Kčstigi píše:Me by spise zajimalo kde se daji sehnat, krome vrakace a origo servisu Citroen, Peugeot nebo Fiatroberto píše:Tak co pánové , jaký máte zadní stěraqč na HB?? Ten peugeot je pěkný C3 také ... Poraďte
Doba dodání 2 dny od objednání dle jejich informací. Jinak nikde na netu jsem ho nenašel
- HORST
- Test driver
I ja se ptam, zda jit tedy do "flatu" ci ne???Boban píše:Možná je to tím, že téma není konkrétněji specifikovaný, jako třeba stěrače flat a tak , je to i podle mě námět pro všechny co řeší cokoliv swe stěračema![]()
Pokud si totiz precu vse od zacatku do konce, tak co odpoved, to pomalu jiny nazor.
Auto je prece stejne, skla snad take, tak co ted?
Ja jsem vymenil pouze gumu za grafit, ale zda se me, ze je to horsi nez predtim, Ale stare gumy uz byly natrzene.
Tak kdo to rozhodne a vezme tihu zodpovednosti na sebe

-
- Test driver
Nevím, jestli rozhodnu, ale přidám se. Taky jsem na jaře zkusil vyměnit jenom gumičky za nějaký grafitový. Nejen že stíraly jak a kde se jim zrovna chtělo, ale po tom, co se mi po cca 2 měsících úplně rozpadly, jsem se nas... a koupil bezramínkový Valeo Silencio a jsem z nich naprosto paf!!! Je to fakt úplně jiná liga!!! To prohlašuju a zodpovědnost beru na sebe
!!!

- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Taky se přidám... na jaře jsem koupil bezramínkový od Bosche a taky naprostá spokojenost. Před tím jsem zkoušel asi dvoje různé gumičky a vždy to stálo za prd. Ale teď když setřu, tak sklo je celé čisté, žádné čmouhy. Taky jsem tomu nevěřil, ale opravdu se vyplatí do toho investovat.
Ford Focus 1.8 16V Ghia, 1999, combi

-
- Test driver
supeerBeri píše:Taky se přidám... na jaře jsem koupil bezramínkový od Bosche a taky naprostá spokojenost. Před tím jsem zkoušel asi dvoje různé gumičky a vždy to stálo za prd. Ale teď když setřu, tak sklo je celé čisté, žádné čmouhy. Taky jsem tomu nevěřil, ale opravdu se vyplatí do toho investovat.

- Kvak
- Junior
-
- Test driver
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem tak jeho dotaz pochopil a taky jsem tu psal, že jsem zkusil vyměnit gumičku na zadním stěrači a stíralo to ještě hůř, tak jsem koupil nový origoš u Henryho
proto u klasických výměna gumičky NE a NE

proto u klasických výměna gumičky NE a NE

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!