V pohodě, jde mi jen o to, že jsi napsal, že guma s 6 mm, které táhne na čtvrtý rok, je na vyhazov, nebo prokazatelně nejezdí jako nová. V tomto případě si stojím za tím, že je to nesmysl a je to v rukách a v noháchenjoy píše:Tohle asi není úplně fér srovnání.. na stodvacítce byly gumy s trošku jiným dezénem, s trošku jinou šířkou a hlavně auto s trošku jiným výkonem.
Co mám dělat s pneumatikou, která prokazatelně nejezdí jako když byla roční nebo dvouletá? Mám si hrát na kaskadéra?
Já narozdíl o jiných jezdím na hory a nemám zapotřebí tam předvádět nějaký pražský extempóre. A zrovna já se počítám za člověka, který jízdu na sněhu přímo vyhledává, takže to není úplně o tom, jak to popisuješ
Nebude. 3 roky jezdí žena na zimákách i v létě (najede fakt málo s FF, má služební) a neměla jediný problém. Já jezdil celé loňské léto na zimákách na FM (a že pomalu někdy fakt nejezdím) a opět jediný problém nebyl. Vše je o hlavě a uvědomění si některých věcí s tím spojených... Tak prosím tě nestraš polízanicíenjoy píše:A teď si představ, že zaprší.. to bude panečku polízanice
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti