Do 190km/h pohoda, pak už to bylo nepříjemný.

Náhodou to je super dělo. Málo kdo mi ujel, byla jak na kolejích, to auto suprově sedí! A co víc, to auto snad nerezne, nikde nic......teda kromě výfuku, to je problem!

Ty nemáš vyhřívané trysky ostřikovače?killerhammer píše:skoda fabia 1.2 HTP![]()
a stale je![]()
nechal som si ju ako druhe auto do rodiny
keby som ich mal medzi sebou porovnat, tak focus vynika v jazdnych vlastnostiach je to ina trieda.
ale straca v kvalite interieru, co ma naozaj zacina dost trapit, kedze sa jedna o triedu vyssie auto![]()
nemyslim vypracovanim, to je oproti fabke lepsie ale take tie prkotiny co dokazu cloveka riadne nastvat ako, ze nieco zavrzga v interieri, mizerne audio repraky alebo zamrzne voda v tryskach ostrekovacov.
toto sa nestava ani vo fabke ktoru mam 4-ty rok a 60t km a to je uz dost na zamyslenie.
aspon pre mna
mizerne repraky? vo focuse? mi chces povedat ze vo fabii to hra lepsie? ja umriem. A o vrzgani, no vo fabiach nam toho vrzgalo dost aj ked sme tam nevrzgalikillerhammer píše:ze nieco zavrzga v interieri, mizerne audio repraky alebo zamrzne voda v tryskach ostrekovacov.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 6 hostů