Ford Focus II náraznik Cabrio - shrnutí str. 1
- ScorpionSX
- Zkušený
Re: Ford Focus II náraznik Cabrio - shrnutí str. 1
Super, vďaka za info.
Ešte drobný dotaz, nikol22 v tvojej galérii pozerám že máš na nárazníku v predu aj tú chrómovú lištu, je to originál, alebo nejako svojpomocne dorábané? Našiel som totiž cenu za tú lištu - ak to správne chápem, tak je to zvlášť orámovanie okolo tej stredovej mriežky - a skoro ma vystrelo, že kolko to stojí ako nové, tak rozmýšlam, že ako to vymyslieť aby som za ňu nemusel dávať pomaly tolko čo za celý nárazník...
Ak sa nemýlim, tak by to malo byť FINIS 1499435...a nemôžem ju objaviť nikde v obchodoch ako autokelly a pod., zatial iba tu:
http://www.allcarpartsfast.co.uk/ford/f ... -moulding/
Ešte drobný dotaz, nikol22 v tvojej galérii pozerám že máš na nárazníku v predu aj tú chrómovú lištu, je to originál, alebo nejako svojpomocne dorábané? Našiel som totiž cenu za tú lištu - ak to správne chápem, tak je to zvlášť orámovanie okolo tej stredovej mriežky - a skoro ma vystrelo, že kolko to stojí ako nové, tak rozmýšlam, že ako to vymyslieť aby som za ňu nemusel dávať pomaly tolko čo za celý nárazník...
Ak sa nemýlim, tak by to malo byť FINIS 1499435...a nemôžem ju objaviť nikde v obchodoch ako autokelly a pod., zatial iba tu:
http://www.allcarpartsfast.co.uk/ford/f ... -moulding/
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
akorat si myslim ze je rozdil mezi tou tlamou s listou a bez
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- nikol22
- Pokročilý
scorpion - http://www.european-parts.net/catalog/p ... cts_id/843 
a ja som to mal len bielym sprejom nastriekane
ale uz nic takeho, ziadny chrom na aute nechcem

a ja som to mal len bielym sprejom nastriekane

ford focus 1,8tdci 85kw mk2, rv. 06.2007 , styling packet -> st krídlo+prahy,cc nárazníky,18" ST rims , 17" winter origo alu., Wolf springs , DRL , fólie,zadné FL blackwhite svetlá, ST black strop, xenonis,
galerka -Monte Kristo
galerka -Monte Kristo
- ScorpionSX
- Zkušený
No...toto je presne suma, ktorú za to dávať nechcemnikol22 píše:scorpion - http://www.european-parts.net/catalog/p ... cts_id/843

Ahaaaa...no ale teda oblbnúť ma to oblblonikol22 píše:a ja som to mal len bielym sprejom nastriekaneale uz nic takeho, ziadny chrom na aute nechcem

Rozmýšlam ešte že by som použil takú tú nalepovaciu chrómovú lištu, ktorou si ludia "tunia" auto...nejaká tenká, cca 5mm, by sa myslím dala použiť...a dovolím si tvrdiť, že zrovna v tomto prípade by to taký tuzing zase nebol...
- nikol22
- Pokročilý
v dnesneobe by som to riesil uz len s foliou, uz su tak kvalitne tenke, ze su rozne tvarovatelne, a pod ... - páskou, neakou tenkou, alebo sa predavaju take chromove pásky
http://www.sailor.sk/3m-3m-chromova-paska-7mm-x-8m-1525

http://www.sailor.sk/3m-3m-chromova-paska-7mm-x-8m-1525

ford focus 1,8tdci 85kw mk2, rv. 06.2007 , styling packet -> st krídlo+prahy,cc nárazníky,18" ST rims , 17" winter origo alu., Wolf springs , DRL , fólie,zadné FL blackwhite svetlá, ST black strop, xenonis,
galerka -Monte Kristo
galerka -Monte Kristo
- ScorpionSX
- Zkušený
No niečo takéto som mal na mysli, ale včera sa mi zrovna zadarilo objaviť tú chrómovú časť na ebay za nejakých 25 libier plus nejaké poštovné, tak som neváhal...a podla popisu a fotiek to vyzerá byť relatívne nové/nepoužívané, takže som nakoniec celkom dobre obišiel
... keď dorazí lišta ešte dopasujem kryty hmloviek s DRL a predok bude hotový 

- nikol22
- Pokročilý
len pozor, takto objednal aj flex tu spodnu mriezku odniekial za lacnejsie, a mohol ju zahodit, lebo nebola tvarovana, ale len rovna .
ptm ale aj okol hmloviek das chrom, ci ? nech to je v kope

galerka -Monte Kristo
galerka -Monte Kristo
- ScorpionSX
- Zkušený
Nie nie, aj podla foto je to presne ono
...zrejme z búraného cabria alebo tak...klasika na ebay takéto veci...už jedine asi že by to potom prišlo celé dolámané...
Nad chrómom na hmlovkách ale nie som úplne presvedčený
... takto mi maska kapoty bude ladiť so spodnou mriežkou...a na hmlovkách by to bolo trochu navyše...asi...uvidím ešte
... ak by som tie chrómové krytky našiel niekde za dobrú cenu tak ich vezmem a aspoň to vyskúšam, ale hnať sa moc do toho asi nebudem 

Nad chrómom na hmlovkách ale nie som úplne presvedčený

- lucky.jack
- Test driver
ScorpionSX: jestli máš tmavý auto tak doporučuju ty chromy dát. Mám taky tmavý a chromy tomu chybí
Na tmavým autě tolik CC nárazník nevynikne, proto tomu sluší chromy. Ale je to věc názoru. Protože jsou ale za strašnou cenu, tak já zatím jezdím bez nich.
Zatím jsem na ně samostatně nenarazil, pouze vždycky s nárazníkem

Zatím jsem na ně samostatně nenarazil, pouze vždycky s nárazníkem

Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
- ScorpionSX
- Zkušený
No auto je čierne no...jako ten stred tam musí byť, to je jasné, teraz je to dosť nevýrazné, po tom chrómovom lemovaní som pátral odkedy som kúpil nárazník...našiel som za celkom rozumnú cenu aj tie kryty na hmlovky, ale na nemeckom ebay a bohužial to ten predajca posiela len po DE...a natolko mi moja nemčina neslúži aby som ho ukecával...ale keby niekto chcel, tak tu:
http://www.ebay.de/itm/Ford-Focus-Cabri ... 1541213935
...myslím že tam mal aj druhú stranu niekde v ponuke, neviem či sa dajú uchytiť univerzálne na obidve strany - tie úchyty sa mi zdajú rozdielne umiestnené hore a dole...možno prilepiť by to šlo...
http://www.ebay.de/itm/Ford-Focus-Cabri ... 1541213935
...myslím že tam mal aj druhú stranu niekde v ponuke, neviem či sa dajú uchytiť univerzálne na obidve strany - tie úchyty sa mi zdajú rozdielne umiestnené hore a dole...možno prilepiť by to šlo...
- nikol22
- Pokročilý
ale co by nevinikol aj bez chromu ten naraznik,
ptm doporucujem dat mriezky do cierneho lesku, zvihne to elegantnost predku, nebude to take "fabia juniorovske"

galerka -Monte Kristo
galerka -Monte Kristo
- ScorpionSX
- Zkušený
Sakra, ale ste mi dali teraz obaja chrobáka do hlavy
Ale vidím to tak, že ak sa mi nepodarí zohnať tie krytky v chróme, tak to asi streknem čiernym leskom...a stred bude chrómový asi isto

Ale vidím to tak, že ak sa mi nepodarí zohnať tie krytky v chróme, tak to asi streknem čiernym leskom...a stred bude chrómový asi isto

- nikol22
- Pokročilý
jasne pohoda, ako ja ked som kupil auto tak tam uz CC predok bol, a bez chromu, takze somto neriesil, nanovo kupovat mriezky a tak , a moc niesom nadsencom chromu, ale na CC sa mi to nehnusi, ale ked to skombinujes ze mriezka cierny lesk s chrom okrajmi, bude to velmi pekne podla mna
galerka -Monte Kristo
galerka -Monte Kristo
- ScorpionSX
- Zkušený
nikol22 len tak btw, kde si prosím ťa objednával tie difúzory ako si písal na predošlej strane? Totiž už skoro 2 týždne ich mám objednané z allcarpartsfast.co.uk a až takí "fast" mi tam nepripadajú...tak by som to prípadne zrušil a ak to je lepšie dostupné inde, objednal by som to tam...prípadne aj priamo vo Forde...
//EDIT: ok, nevermind, už mi napísali...čakali tam na jednu drobnosť...čo som mohol objednať na ebay za rovnakú cenu, a tak no...budem vedieť nabudúce
//EDIT: ok, nevermind, už mi napísali...čakali tam na jednu drobnosť...čo som mohol objednať na ebay za rovnakú cenu, a tak no...budem vedieť nabudúce

- ScorpionSX
- Zkušený
Ou yeah, kúpené krytky na hmlovky za 73€ za pár! 
Keby niekto chcel, ešte sú:
http://www.ebay.co.uk/itm/350245545653

Keby niekto chcel, ešte sú:
http://www.ebay.co.uk/itm/350245545653