tak muzes bydlet v nemST 170 píše:Ahoj lidi srázek byl opravdu super!Krásné fotky!Též mě překvapila taková hojná účast.Je to zážitek vidět tolik upravených Fordíků.Jen je škoda že se toho svýho budu muset zbavit.Bydlení je holt přednější..

tak muzes bydlet v nemST 170 píše:Ahoj lidi srázek byl opravdu super!Krásné fotky!Též mě překvapila taková hojná účast.Je to zážitek vidět tolik upravených Fordíků.Jen je škoda že se toho svýho budu muset zbavit.Bydlení je holt přednější..
Njn, tušil jsem toqwerton píše:Docela mě přakvapilo, jak někteří vypadají tak jako dost mladě![]()
Já myslel že to znamená, že ten Ford má tu Hondu rád ne?qwerton píše:to fokal: jedna uplně mimo mísu, ale zajímalo by mě, co máš proti te značce ve tvém avataru.... kdyby třeba VW tak to bych pochopil, ale takhle....![]()
![]()
J-K píše:Já myslel že to znamená, že ten Ford má tu Hondu rád ne?qwerton píše:to fokal: jedna uplně mimo mísu, ale zajímalo by mě, co máš proti te značce ve tvém avataru.... kdyby třeba VW tak to bych pochopil, ale takhle....![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů