rally
- tym
- Test driver
Re: rally
Teď se bude vina svalovat všude možně a možná se ani vina nakonec nikomu nepřiřkne. To ale život 4 lidem nevrátí. Takže když se tu tak zuřivě volá po selským rozumu - kdyby se tam ta rallye nejela, 4 lidi by nezahynuli. To je jediný a nezvratný fakt. 

- spoofan
- Zkušený
Mas pravdu, ze je uplne jedno, kdo je vinen, jim to zivot nevrati.
Ale pristup "kdyby"...takhle muzes brat kazdou nehodu/umrti..kdyby zustali doma, tak se taky nic nestane
Ale pristup "kdyby"...takhle muzes brat kazdou nehodu/umrti..kdyby zustali doma, tak se taky nic nestane

Byl FF II 2.0 TDCI, je Seat Leon 1M 1.6 16V
- tym
- Test driver
No já to mám trochu jinak, momentálně si užívám s dvouletým prckem, i když jsem byl dřív blázen do aut, teď jsem blázen do dětí a tý sedmiletý holčičky mně prostě je hrozně líto, nic víc v tom není. Já vím, kdyby je ošidné... Ale ty rallye jsou prostě někdy průser, osobně na to mám v současné době názor takový, že když neumíš 100% zajistit, aby nikdo nedošel ve vesnici k úhoně, jdi s tím někam jinam. Pořád je to jen sport a životy za to nestojí...
Osobně si myslím, že atraktivita rallye moc neutrpí, když zmizí z vesnic, nebo alespoň zmizí nesmyslně rychlý průjezdy vesnicema.
Osobně se hrozně rád dívám např. na WRC a záběry z krajin, prach, šotolina, nebo z lesa a nemusím ani vidět nějaký jiný scenérie.
Takže jsem zvědavej, co se vymyslí a zavede, a jestli to bude mít hlavu a patu.

Osobně se hrozně rád dívám např. na WRC a záběry z krajin, prach, šotolina, nebo z lesa a nemusím ani vidět nějaký jiný scenérie.
Takže jsem zvědavej, co se vymyslí a zavede, a jestli to bude mít hlavu a patu.

- miki21
- Test driver
Na kdyby se opravdu nehraje. Jen mně zaráží co a kde dělali rodiče, že je nechali stát kousek od tratě. Já mít u baráku něco podobného, tak děcka koukají tak maximálně z okna.
Ten dopis nemá chybu a jen to ukazuje fakt, jak si média překrucují pravdu k obrazu svému.
Taky je mi těch holek líto, stejně jako mi je líto každého zbytečně ztraceného života. Jenže jsou věci, které prostě neovlivníš.
V naší malé zemičce to bez průjezdů vesnicemi asi nepůjde. Proto se bude muset zlepšit organizace, osvěta a bezpečnost. Nějak si nedokážu představit, jak stojí cajti s radarem na nějaké RZ.
Ten dopis nemá chybu a jen to ukazuje fakt, jak si média překrucují pravdu k obrazu svému.
Taky je mi těch holek líto, stejně jako mi je líto každého zbytečně ztraceného života. Jenže jsou věci, které prostě neovlivníš.

V naší malé zemičce to bez průjezdů vesnicemi asi nepůjde. Proto se bude muset zlepšit organizace, osvěta a bezpečnost. Nějak si nedokážu představit, jak stojí cajti s radarem na nějaké RZ.

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Cowley
- Zkušený
Predevsim je videt, ze je rodice nenaucili chovat se zodpovedne. Za svoje zdravi a bezpecnost je kazdej odpovednej predevsim sam. Kdyz lidi zili v pralese, nikoho nenapadlo svalovat vinu za svoje sezrani na savlozubyho tygra. Tenhle inovativni pristup se rozsiril po vstupu do EU.
Takze ja to svoje deti ucim - vzdycky promyslet mozny rizika a zvazit, jestli je nutny je podstoupit. Protoze jak je videt, staci jedno pochybeni a muze to byt konecna. Tak to proste v prirode chodi bezne a nikoho to neudivuje, proc by to zrovna u lidi melo byt jinak.
Takze ja to svoje deti ucim - vzdycky promyslet mozny rizika a zvazit, jestli je nutny je podstoupit. Protoze jak je videt, staci jedno pochybeni a muze to byt konecna. Tak to proste v prirode chodi bezne a nikoho to neudivuje, proc by to zrovna u lidi melo byt jinak.
- LUKAŠ
- Test driver
Jako vždy to obsere ten kdo by neměl
Ted si to bude chudák vyčitat, že je neposlal pryč a povidal si snima
http://www.novinky.cz/krimi/284800-pris ... divek.html

http://www.novinky.cz/krimi/284800-pris ... divek.html
Ford Focus combi 1.8 TDDi Endura, r.v. 2000, GHIA 90PS
Galerka: Lukáškuv Focus (DRÁČEK)

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/
Galerka: Lukáškuv Focus (DRÁČEK)

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/
-
- Test driver
Tak snad už teda víme co přesně se stalo... 
Redaktor Autsportu.cz "Pluto" srovnává:
Jen pro porovnání dva příklady:
a) tragická havárie při Rallye Príncipe de Asturias, kde zemřel špatně stojící divák
Všichni přítomní na místě nehody říkali, že chyba je jednoznačně na straně diváka, který si stoupl špatně (podle mého názoru to bylo i špatně zapáskované, vůbec nezafungoval pořadatel apod). V médiích se objevila jen krátká zpráva o tragické nehodě, kdy soutěžní vůz vrazil do diváka stojícím ve špatném prostoru. Ve španělské televizi v hlavních zprávách krátká informace o nehodě (bez jakýchkoliv obrázků) a dvouminutový rozhovor s největší domácí hvězdou Albertem Heviou, který popsal situaci, že to byla jednoznačná chyba diváka, který stál na špatném místě a poté apeloval na lidi, pokud se půjdou podívat na soutěž, tak ať si stoupají na bezpečná místa a poslouchají pořadatele.
b) tragická havárie při RallyShow Uherský Brod, kde zemřeli špatně stojící diváci
Na místě nehody je patrné, že vůz skončil pouze v zakázaném prostoru, tedy diváci museli stát v místech, kde neměli stát. Rozjíždí se mediální mašinerie s cílem utrhnout co nejvíce na senzaci, podsouvají se nesmyslné a lživé informace, zveřejňují se emotivní rozhovory s příbuznými, známými, kamarádkami, pofidérními individui, zkrátka kýmkoliv, kdo je po ruce. Histerie pokračuje i několik dní po nehodě, ruší se následující podniky a média se v tom čím dál tím víc vyžívají. O zjištění pravdivých informací o nehodě nebo nějaké osvětě není skoro nikde zájem...

Redaktor Autsportu.cz "Pluto" srovnává:
Jen pro porovnání dva příklady:
a) tragická havárie při Rallye Príncipe de Asturias, kde zemřel špatně stojící divák
Všichni přítomní na místě nehody říkali, že chyba je jednoznačně na straně diváka, který si stoupl špatně (podle mého názoru to bylo i špatně zapáskované, vůbec nezafungoval pořadatel apod). V médiích se objevila jen krátká zpráva o tragické nehodě, kdy soutěžní vůz vrazil do diváka stojícím ve špatném prostoru. Ve španělské televizi v hlavních zprávách krátká informace o nehodě (bez jakýchkoliv obrázků) a dvouminutový rozhovor s největší domácí hvězdou Albertem Heviou, který popsal situaci, že to byla jednoznačná chyba diváka, který stál na špatném místě a poté apeloval na lidi, pokud se půjdou podívat na soutěž, tak ať si stoupají na bezpečná místa a poslouchají pořadatele.
b) tragická havárie při RallyShow Uherský Brod, kde zemřeli špatně stojící diváci
Na místě nehody je patrné, že vůz skončil pouze v zakázaném prostoru, tedy diváci museli stát v místech, kde neměli stát. Rozjíždí se mediální mašinerie s cílem utrhnout co nejvíce na senzaci, podsouvají se nesmyslné a lživé informace, zveřejňují se emotivní rozhovory s příbuznými, známými, kamarádkami, pofidérními individui, zkrátka kýmkoliv, kdo je po ruce. Histerie pokračuje i několik dní po nehodě, ruší se následující podniky a média se v tom čím dál tím víc vyžívají. O zjištění pravdivých informací o nehodě nebo nějaké osvětě není skoro nikde zájem...
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- tym
- Test driver
No jenže on je právě jako pořadatel asi měl poslat pryč, takže si nejsem jistý, že "kdo by neměl".LUKAŠ píše:Jako vždy to obsere ten kdo by neměl![]()

- Cowley
- Zkušený
MK2: souhlas, neda mi to nevzpomenout Zemanuv vyrok o novinarich a zumpe, a obavam se, ze byl jeste veelmi mirny. Nejenom ze si informace uz davno neoveruji, oni si je vylozene cilene vymysleji (= lzou). A kdyz je nahodou nekdo pristihne pri lzi, namisto omluvy akorat zmeni tema (viz. napr. nedavna afera s Petelikem) 

- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Walašská rallyšou evo9 2012
Termín: 1. 12. 2012
Místo: Starojická Lhota, areál bývalého JZD (Starý Jíčín) http://goo.gl/maps/OL2TM
Nechystá se někdo? Seznam příhlášených vypadá zajímavě ( http://www.rallylife.cz/show-walasska-r ... -evo9-2012 ), není to klasické rally, spíše taková sranda show, krom rally se jezdí i na motokárách a tak.
Vzhledem k tomu, že Valašská rally 2013 byla z kalendáře Velkého mistráku vyřazena
, a tak se u nás na Moravě pojede první rally až někdy v květnu (sprint Kopná), tak je výše uvedená akce asi na delší dobu jediná možnost jak si čuchnout ke spálenému benzínu, gumám, spojce 
Termín: 1. 12. 2012
Místo: Starojická Lhota, areál bývalého JZD (Starý Jíčín) http://goo.gl/maps/OL2TM
Nechystá se někdo? Seznam příhlášených vypadá zajímavě ( http://www.rallylife.cz/show-walasska-r ... -evo9-2012 ), není to klasické rally, spíše taková sranda show, krom rally se jezdí i na motokárách a tak.
Vzhledem k tomu, že Valašská rally 2013 byla z kalendáře Velkého mistráku vyřazena

-
- Test driver

Sebastian Loeb: "Je to večer plný emocí, protože je to konec příběhu. Spolu s Danielem jsme zažili skvělé roky s týmem, vyhrávali jsme soutěže a šampionát a také prožili spoustu velkých chvil. Nikdy není jednoduché skončit. Cítím se zvláštně, protože je konec jedné éry. Ale s Citroënem tu máme novou výzvu a já už se těším na nové dobrodružství a výhry. Tato trofej je pro všechny členy Citroën Racing, protože oni stojí za tím vším."
Poklona

2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- HonzaK72
- Zkušený