Já jsem Babiše nevolil, ale není mi zas moc proti srsti. Zatím ještě dělá docela hodně pro tu zkurvenou Unii, která nás stojí strašný prachy. Ale všeho do času, doufám, že se všechno vykrystalizuje a i on pochopí, že se dá žít bez diktátorské Unie daleko svobodněji a hlavně levněji. Unie zase teď kupuje zlatý hajzly na Ukrajině, zaplať pánBůh, že za takovou píčovinu nebudeme ručit. Fašista teplákový již dostal dost. Nesmíme přijmout Euro, protože euro stejně krachne. Je to umělá měna a nemá šanci. Budoucnost je na východě a ne na západě. Budoucnost jsou zavřený hranice, důsledná kontrole a po případě i střelba na hranicích. Nebo snad si progresivní liberálové pouští do svých domů kdejaký neandrtálece? Volný trh může býk klidně i za zavřenými dveřmi. Chce to jen politiky a ne zmrdy jako byla vláda SPOLU.
Politika z pr.. do pr..
-
Pet70
- Nováček

Re: Politika z pr.. do pr..
našel jsem tenhle blábol , tohle je přesně mikiho21 krevní skupina , nebo jeho výtvor , bohužel i tohle má volební právo
- miki21
- Test driver

Jednou se tu ohrazuješ soudy, že se nic neprokázalo a pak tu nabliješ staré neprokázané sračky. Typický libtard.
Kvůli takovým jste ty volby prosrali.
Ale plakej dál, uleví se ti.
Kvůli takovým jste ty volby prosrali.
Ale plakej dál, uleví se ti.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
Pet70
- Nováček

jen si to namlovej ty anoistickej prostitute , čekej z nataženou rukou třeba tě slovenskej stbák alespoň pochválí před anoistickými stbáky , budeš vrnět blahem a už jsem ti psal že fakta nejsou pláč , vím je to pro tebe těžké k pochopení
kde se ohrazuju že se nic neprokázalo , dej odkaz , nebo zase lžeš jako tvůj pasak Bureš
musíš bejt konkrétní , anoistický prostitute , abych věděl na co mám odpovědět , třeba taky jednou odpovíš na položenou otázku bez pomoci ostatníchJednou se tu ohrazuješ soudy, že se nic neprokázalo a pak tu nabliješ staré neprokázané sračky.
kde se ohrazuju že se nic neprokázalo , dej odkaz , nebo zase lžeš jako tvůj pasak Bureš
-
Pet70
- Nováček

- miki21
- Test driver

Ta krátkodobá paměť je svině. Tak ses tady v těch sračkách zahrabal, že už ani nevíš, co jsi kde napsal.Pet70 píše: 16.12.2025 18:45 nech to vyšetřit policii i a soudit soudem , pokud tam vůbec něco na stíhání je , což nevím
to samé bitcoin, nechme to na policajtech a soudu
Ale plakej dál.
- miki21
- Test driver

Myslím, že to pro tebe začíná být aktuální.ZaQik píše: 06.06.2022 15:39 a ja Ti, blackbox80, doporucim, abys sebral svoje invektivy a nasel si jine forum, kde najdes spriznene duse a muzete tam spolecne nadavat na vsechny ostatni (a hlavne na me) - tady to cist fakt nemusim (ja se tu narozdil od Tebe chovam slusne)
Řekněme ta první polovina.
- Stanley_vy
- Člen klubu

Nejhraj si na moderatora. O tento post si prisel nekdy v dobe, kdy vylezlo, jak nevratne pokrivene mas hodnoty.
- miki21
- Test driver

Ty sis taky přišel poplakat?
O ten post jsem přišel, když se to tady stalo nestranné a začlo se měřit všem stejným metrem.
A jsem spokojenější.
O ten post jsem přišel, když se to tady stalo nestranné a začlo se měřit všem stejným metrem.
A jsem spokojenější.
- Stanley_vy
- Člen klubu

Takovy objektivni pohled bych necekal! Tim spis si myslim, ze tu mas protekci!miki21 píše: 19.12.2025 20:56 O ten post jsem přišel, když se to tady stalo nestranné a začlo se měřit všem stejným metrem.
- Stanley_vy
- Člen klubu

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... rme-294724Stanley_vy píše: 19.12.2025 13:33 V podstatě každý krok nastupují vlády potvrzuji, že celý jejich program bylo jen populistické zvažení a jde o nesourodý slepenec diletantů.
Kameličkááá! Fyjalo octup!
- miki21
- Test driver

Tak to bych asi neřekl.Stanley_vy píše: 19.12.2025 21:04 Takovy objektivni pohled bych necekal! Tim spis si myslim, ze tu mas protekci!![]()
Jen jsem si na ten text vzpomněl a kupodivu ho i našel.