Pokud by byl někdo ochoten se podělit, tak bych byl moc rád. Vím o jedné metodě, ale tam je riziko drobného odření části dveří.Simi píše:Taky jsem op ten návod přišel.Kdyby jste ho náhodou někdo znali a poslali mně ho na SZ tak bych byl vděčen
pomoc zamčené auto
- Maca
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, tak i hasiči se stane něco podobného - mi taky
27.12. večer přijdu k autu na parkovišti po směně, nastartuju, vezmu škrabku a zavřu dveře - cvak cvak a bylo zamčeno...nejdříve šok, pak mi začlo vrtat hlavou, co dělat. Už jsem byl v duchu smířený, že rozbiju zadní malé okénko a přes dveře se dostanu dovnitř pomocí háčku. Pak mi ale kolega řekl, že ve FM existuje hasič, který otvírá zámky, auta atd. už 17 let a není problém s jakýmkoliv typem.
Takže přijel, řekl otoč se a během půl minuty byl v autě bez poškození zámku, dveří, prostě čehokoliv. Takže není to tak složité (neotáčel jsem se a díval se...
). No hleděl jsem jak puk, jak snadné to je!!!
Jen jsou 2 druhy zamykání - jeden je co mám já - jednou zmáčknu dálkové a zamkne se, pak se dá otevřít zevnitř zatáhnutím kličky otevírání dveří.
Druhý je takový, že se zmáčkne jednou a funguje to jako u mě, ale po druhém zmáčknutí se tzv.totálně zamkne a nejde otevřít kličkou zevnitř...

27.12. večer přijdu k autu na parkovišti po směně, nastartuju, vezmu škrabku a zavřu dveře - cvak cvak a bylo zamčeno...nejdříve šok, pak mi začlo vrtat hlavou, co dělat. Už jsem byl v duchu smířený, že rozbiju zadní malé okénko a přes dveře se dostanu dovnitř pomocí háčku. Pak mi ale kolega řekl, že ve FM existuje hasič, který otvírá zámky, auta atd. už 17 let a není problém s jakýmkoliv typem.
Takže přijel, řekl otoč se a během půl minuty byl v autě bez poškození zámku, dveří, prostě čehokoliv. Takže není to tak složité (neotáčel jsem se a díval se...

Jen jsou 2 druhy zamykání - jeden je co mám já - jednou zmáčknu dálkové a zamkne se, pak se dá otevřít zevnitř zatáhnutím kličky otevírání dveří.
Druhý je takový, že se zmáčkne jednou a funguje to jako u mě, ale po druhém zmáčknutí se tzv.totálně zamkne a nejde otevřít kličkou zevnitř...
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Možná ve standardní výbavě, ale jako příplatkovou jsem si to nechal dát i do našeho akvárka - výbava Collection.chmelko píše:...tomu druhemu sa hovori dvojity zamok a maju ho tusim len Ghia verzie
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

galerie: zde
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
PedroH: vim, ze je to jednoduche, kamos kdysi stahl z netu navody, jak otevrit cca. 50 druhu aut, Focus byl mezi nima. Je to hrozne jednoduche. Ty navody mi dal proto, abych se podival, jak to jde rychle. Nezkousel jsem to, ale podle toho, co tam je, uz nikdy nic nenecham v aute. Navody mam, ale nikomu je davat nebudu, ani pres SZ, nechci podporovat cokoliv nekaleho. Ale je to hnus, co koluje na netu 

- Maca
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Holt každý návod na nouzové otevření auta je lehce zneužitelný - stejně tak jako každý užitečný vynález v lidských dějinách...
JJ, viděl jsem to v ghia verzi, tím nechci říct, že je to na každé - nevím, netvrdím...
Ale pak je to docela prekérka, když zavřeš nastartované auto a cvak, cvak a neotevřeš to ani náhodou...
Mimochodem, dnes mi ten kolega udělal za pade kopii klíčku (jen si přečetl nějaké písmena a čísla na těch zkoseních na klíči a tak ho mám ve skříňce v práci, kdyby náhodou se mi přihodilo zas něco stejného. Sice s ním neodjedu (nemá čip pro imobilizér), ale dostanu se s ním do zamčeného auta (svojeho
), a to je pro mě to hlavní!!! 

JJ, viděl jsem to v ghia verzi, tím nechci říct, že je to na každé - nevím, netvrdím...

Ale pak je to docela prekérka, když zavřeš nastartované auto a cvak, cvak a neotevřeš to ani náhodou...
Mimochodem, dnes mi ten kolega udělal za pade kopii klíčku (jen si přečetl nějaké písmena a čísla na těch zkoseních na klíči a tak ho mám ve skříňce v práci, kdyby náhodou se mi přihodilo zas něco stejného. Sice s ním neodjedu (nemá čip pro imobilizér), ale dostanu se s ním do zamčeného auta (svojeho

- Jozef
- Pokročilý
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nosím náhradní klíč pořád u sebe ( tedy když někam jedu
). Nejde totiž jen o samovolné zamčení, ale taky můžeš klíč někde potratit a máš hnedkaj těžký problém. Tudíž pořád u sebe
( ve šrajtofli nebo v játrovce)
Vyškolil jsem se sám, když v zimě jsem zalomil klíč ve dveřích a jen pouhá cesta přes celé město pro náhradní klíč mě poučila, k čemu je rezervní klíč doma. K .....
A to nemluvím o tom, kdyby se to stalo někde mimo bydliště, neřku-li o dovolené. Spousta zbytečně ztraceného času a nervů 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že ideální řešení je přidat si náhradní klíč na domovní klíče - ty aspoň já nosím pořád u sebe, páč na nich mám klíče od domu i od pracovní skříňky. Takže asi tak...Samozřejmě je otázka, co pak dělat, když klíče ztratíš, ale to se mi zatím nestalo, jsem na takové věci hodně opatrný (klíče, doklady, peníze). Holt mě děsí ta představa, že bych musel lítat po úřadech a vyřizovat vše znovu - hrůza a děs!!! 

- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: