Falkeny určite nie! Viem o čom hovorím, mal som ichAberF píše:
namontuju je tam asap, ale potřebuju ještě poradit. co je lepší pneu -
Falken ZE-512 nebo DUNLOP SP-1?
BTW: Jaký brejle? To se jedná o ty s těmi modrými skly?

Falkeny určite nie! Viem o čom hovorím, mal som ichAberF píše:
Ty si vyhodil strediace kruzky,teda ak tomu dobre rozumiem???Praveze bez nich ti to bude vybrovat a poskodis si skrutky,spatna geometria a celkovo to bude veeelmi namahat vsetky podvozkove casti...maras píše:mám ty elektrony (MAM W1 6,5*15 ET37) na autě třetí den a obul jsem na ně Bridgestone ER 300 195/60 R15 H. Jsou nepatrně schovany v blatníku, ale při normálním pohledu vypadají jakoby byly zároveň s blatníkem, nebo dokonce lehce přes. Vypadá to opravdu dobře! Zvolil jsem profil 60 aby to nebyly takovy balóny jak 65. navíc šířka disku 6,5 ten vzhled ještě podpoří. Nejhezčí jsou samozřejmě velký disky a nízký profil, ale já osobně bych pod 60 nešel. přezul jsem to teď ze zimních 14" profil 65 a musím říct, že je to znatelně tvrdší, ale zase to neuvěřitelně sedí! Jo a ještě jednu radu.........až je tam budeš dávat, tak vydělej podložky které jsou vždy na jednom šroubu a zajišťují brzdový kotouč, jsou tam stejně zbytečně. Mě je tam nechali a šíleně mi vibroval volant. sundal jsem kolo, že vyčistím dosedací plochu od rezi, protože jsem si myslel, že by to mohlo být tím a vidím podle otisku rezi že to koko nesedělo celou plochou na kotouči kvůli té podložce. Vydělal jsem je a je klid. měj se Z
Magic..a v com jeta 55 lepsia,teda okrem toho,ze je pre 1,4-karov..60 je komfortnejsia,predpisovejsia a lacnejsiaMagic píše:To já bych tam dal ty 55, ale jsou drahší.Damon píše:Já mám objednané:
Bridgestone ER-300 195/60 R15 88H změnil jsem to z 55
Brýle:
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... pic&t=2948
Len nie Falken-a a zvlast tento typAberF píše:Damon píše:Klid bude ale až je tam namontuješ.![]()
![]()
![]()
Jo a zirafak prijede.Doufám. Má nakoupený brýle pro členy(ky)
Proto jsem to změnil.zirafak píše:Magic..a v com jeta 55 lepsia,teda okrem toho,ze je pre 1,4-karov..60 je komfortnejsia,predpisovejsia a lacnejsiaMagic píše:To já bych tam dal ty 55, ale jsou drahší.Damon píše:Já mám objednané:
Bridgestone ER-300 195/60 R15 88H změnil jsem to z 55
Brýle:
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... pic&t=2948
Do tehlech kol bych taky sel, ale jedine ta 5-paprskova varianta a 16" palcovy. Ale ty samozrejme ve 4 dire nemaj.mosad píše:Tak už sem taky přezul mrknětě. Ale k diskům nebyly žádné středící kroužky. Jen matice a nic víc. V servisu se na kroužky ptali, ale když v krabicích nic nenašli, tak řekli ok a kola nandali. Nic nevybruje, je to o něco tvrdší. Obutu na Barum Bravuris 195/60/15.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host