Chiptuning TDCi
-
- Nováček
Re: Chiptuning TDCi
Ale prd jsem. O chiptuning jsem se zacal zajimat pred par tydny a uvazoval jsem o nem. Proto jsem se tu zacal ptat. Stal jsem na hrane barikady a myslel jsem ze se tu dozvim plno skvelych referenci na chip a know-how jak dostat vetsi vykon z kary, ale postupne padam na konzervativni stranu barikady.
Stand: Kdyby se nejednalo o posunuti limitu naklapeni lopatek, tak bys i v nizsich otackach mel taky narostly vykon a kroutici moment. Ne jen od bodu (max. kroutak), kde turbo zacina regulovat (wastegate se zacina otevirat a VNT zacina naklapet) - zkus se takto primo zeptat v te firme jake casovani ti upravovali.
Ja se nepridam, ja ten chip nevyuziuju, jsem klidas, jezdim tak do 2000 ot/min, tam jsou hodnoty uplne stejne. Navic v zime jezdim na hory. a Navic navic chci aby mi auto par let vydrzelo...
Stand: Kdyby se nejednalo o posunuti limitu naklapeni lopatek, tak bys i v nizsich otackach mel taky narostly vykon a kroutici moment. Ne jen od bodu (max. kroutak), kde turbo zacina regulovat (wastegate se zacina otevirat a VNT zacina naklapet) - zkus se takto primo zeptat v te firme jake casovani ti upravovali.
Ja se nepridam, ja ten chip nevyuziuju, jsem klidas, jezdim tak do 2000 ot/min, tam jsou hodnoty uplne stejne. Navic v zime jezdim na hory. a Navic navic chci aby mi auto par let vydrzelo...
- stand
- Zkušený
Vpoho kefoune, nikdo tě nenutí 
Ale mam dojem, že je to tady od tebe tak trochu sabotáž: Nemáš jedinej jinej příspěvek v jiném tématu!
A proto vůbec neberu tvé názory jako objektivní, ale jako provokaci.
Jen nevím jestli je to provakace z vnějšku fóra nebo seš někdo z fóra.
Žirafáku, jukni jestli náhodou pan KEFOUN nemá společné IP s jiným uživatelem, at víme odkud vítr fouká.

Ale mam dojem, že je to tady od tebe tak trochu sabotáž: Nemáš jedinej jinej příspěvek v jiném tématu!
Žirafáku, jukni jestli náhodou pan KEFOUN nemá společné IP s jiným uživatelem, at víme odkud vítr fouká.
-
- Nováček
Jinde prispevky nemam, co jsem potreboval najit, tak jsem si nasel. Jsem tu docela novej. IP ani kontrolovat nemusis, maximalne ze by nekdo pouzival sdilenou od proivdera, coz by byla velika nahoda. O sabotazi bych nemluvil. Toto je diskusni forum a toto byla prece diskuse. Kazdej sice s odlisnymi nazory, ale o tom diskuse preci je.
-
- Test driver
Ola-lastand píše:Vpoho kefoune, nikdo tě nenutí

Nevidim v Kefoun-ovych prispevkoch nic zle.Proste je len momentalne u teba zly,lebo ti odporuje.Vidis,vidis.Vsetci sa hnevame,ked nam niekto chce vyvrarit nasu pravdu a presvedcenie.Je proste iba ako pisete"na druhej strane barikady" a preto nevidim dovod na chekovanie IP adresy.Ta to de by sme uz boli

- stand
- Zkušený
Zirafaku, mrzí mne že naše debaty bereš tak moc osobně..
Já vím že si často rýpnu, ale kdybys mě znal osobně určitě bys proti mé povaze neměl nejmenší námitku.
ps: U nás na foru sou IP adresy nastaveny tak, aby se zobrazovali u každého příspěvku, a divil by ses co lidí i přes tuto skutečnost má dvojí/trojí identitu
Já vím že si často rýpnu, ale kdybys mě znal osobně určitě bys proti mé povaze neměl nejmenší námitku.
ps: U nás na foru sou IP adresy nastaveny tak, aby se zobrazovali u každého příspěvku, a divil by ses co lidí i přes tuto skutečnost má dvojí/trojí identitu

- killerhammer
- Test driver
k tej dvojitej identite
nezabudaj, ze ktokolvek kto prispieva spoza firewallu / nat routeru (fw) bude mat zdielanu, teda rovnaku IP ako niekto iny kto tiez prispieva spoza toho isteho fw
a sem zarad
- firemne siete (vsetky firmy su za svojimi malymi fw)
- niektori mensi lokalni provajdri nedavaju verejne IP svojim klientom ale setci idu z ich lokalnej siete cez jeden fw (napr. v BA to bol roburnet, cela petrzalka isla z jednej IP atd atd)
- tak isto siete mobilnych operatorov, ludia idu od nich cez fw, maju ich konecny pocet, umiesntnene na roznych miestach v krajine
- domace siete, napr. u mna doma 4 pocitace (teda ja, manzelka a syn) vystupuju pod jednou IP
atd atd
nezabudaj, ze ktokolvek kto prispieva spoza firewallu / nat routeru (fw) bude mat zdielanu, teda rovnaku IP ako niekto iny kto tiez prispieva spoza toho isteho fw

a sem zarad
- firemne siete (vsetky firmy su za svojimi malymi fw)
- niektori mensi lokalni provajdri nedavaju verejne IP svojim klientom ale setci idu z ich lokalnej siete cez jeden fw (napr. v BA to bol roburnet, cela petrzalka isla z jednej IP atd atd)
- tak isto siete mobilnych operatorov, ludia idu od nich cez fw, maju ich konecny pocet, umiesntnene na roznych miestach v krajine
- domace siete, napr. u mna doma 4 pocitace (teda ja, manzelka a syn) vystupuju pod jednou IP
atd atd
- stand
- Zkušený
Jasné,
nejsem nováček.
Ono pak většinou stačí srovnat časy přihlášení a odhlášení podezřelých uživatelů a tyhle možnosti eliminuješ!!
Tobě nepřijde podezřelé, že se sem někdo přihlásí a píše jen do jednoho tématu a hned se pouští do ostré debaty?
Ale to je stejně jedno, když tu není ochota, ono stačí párkrát říct svůj názor a hned seš horší než spameři, záškodníci a ti co nepoužívají funkci hledat. A to se na fóru chovám vzorově, nikde nezasírám nemluvím ve věcných tématech o jiných věcech, snažím se přidávat fotoreportáže atd..

Ono pak většinou stačí srovnat časy přihlášení a odhlášení podezřelých uživatelů a tyhle možnosti eliminuješ!!
Tobě nepřijde podezřelé, že se sem někdo přihlásí a píše jen do jednoho tématu a hned se pouští do ostré debaty?
Ale to je stejně jedno, když tu není ochota, ono stačí párkrát říct svůj názor a hned seš horší než spameři, záškodníci a ti co nepoužívají funkci hledat. A to se na fóru chovám vzorově, nikde nezasírám nemluvím ve věcných tématech o jiných věcech, snažím se přidávat fotoreportáže atd..
Naposledy upravil(a) stand dne 18.11.2009 09:43, celkem upraveno 1 x.
- richisan
- Zkušený
stand píše:A to se na fóru chovám vzorově, nikde nezasírám...

- killerhammer
- Test driver
stand, podla mna je to tu na ford-focus.cz v pohode
ked prispievam niekde inde napr. na autorevue.cz a nieco napisem, hned sa do mna pusti kopec ludi
ano, obcas sa tu do seba pustime, ale to je v ramci debaty
a na zrazoch si vzdy vsetko vyjasnime

ked prispievam niekde inde napr. na autorevue.cz a nieco napisem, hned sa do mna pusti kopec ludi

ano, obcas sa tu do seba pustime, ale to je v ramci debaty

a na zrazoch si vzdy vsetko vyjasnime

-
- Nováček
OT:
Stand: tak v tom pripade by to chtelo asi nejaky navod pro novacky typu:
1/ nejprve prispivejte do vlaken oznacenych modre: napriklad: jaka barva je nejlepsi, zapinani smerovych svetel, volba spravnych steracu, vtipy...
2/ po peti prispevkach muzete prispet do vlaken zelenych: (tykajicich se koroze, pohonnych hmot...)
3/ po deseti zelenych prispevkach teprve muzete zkusit debatu odbornou jako je chiptuning, aditiva, OBDII ktere jsou oznaceny cervenou barvou
Pokud vas nic z jednoduchych temat nezajima, nebo jiz bylo vsechno popsano. Nevadi. Ptejte se znovu, nebo jen napiste nejaky vtip protoze do te doby nesmite prispivat do cervenych vlaken.

Stand: tak v tom pripade by to chtelo asi nejaky navod pro novacky typu:
1/ nejprve prispivejte do vlaken oznacenych modre: napriklad: jaka barva je nejlepsi, zapinani smerovych svetel, volba spravnych steracu, vtipy...
2/ po peti prispevkach muzete prispet do vlaken zelenych: (tykajicich se koroze, pohonnych hmot...)
3/ po deseti zelenych prispevkach teprve muzete zkusit debatu odbornou jako je chiptuning, aditiva, OBDII ktere jsou oznaceny cervenou barvou
Pokud vas nic z jednoduchych temat nezajima, nebo jiz bylo vsechno popsano. Nevadi. Ptejte se znovu, nebo jen napiste nejaky vtip protoze do te doby nesmite prispivat do cervenych vlaken.

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a zluta jsou , ... cerna jsou .... 

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to je hezké
to bude jako ve školce podle barev..až vyrosteš a budeš velký bude to stejné jako u ženských hnědá nebo růžová
a nebo jako logika ženských..ty do poslední chvíle neví co bude až si sednou teprv ví
sorry za OT ale ty ženské mě dostávají jak myslí
....
kefoun nic ve zlém a nic proti tobě ani tvým 10 černým příspěvků
sem se tu docela pobavil,jak jsi tu začal a skončil příspěvky
Taky sem si trochu pohrál jako ty s barvičky,když je ten podzim
Honey už nemá tolik času na básně..sem něco zkusil sám
kefou říká
co vydrží déle než to ,,dobře
načipované,, a předělané
můj názor a FORD má co nabídnout jak diesel či benzín
Doufám,že to tu nebudete brát vážně a všichni se tomu zasmějem,než abychom se tu hádali což já nechci

kefoun nic ve zlém a nic proti tobě ani tvým 10 černým příspěvků

sem se tu docela pobavil,jak jsi tu začal a skončil příspěvky

Taky sem si trochu pohrál jako ty s barvičky,když je ten podzim

kefou říká

kasi si myslí o kefounoviAle prd jsem. O chiptuning jsem se zacal zajimat pred par tydny a uvazoval jsem o nem. Proto jsem se tu zacal ptat.Navic chci,aby mi auto par let vydrzelo...

A jinak pokud větší výkon asi bych neupravoval auto tímto způsobem a koupil bych si silnějšíAle prd jsem. O chiptuning jsem se zacal zajimat pred par lety a ne jednou jsem o auto přišel.Navic chci,aby mi už to auto par let vydrzelo...Nikdy sem neměl,tak dobré auto jako je FORD ,které vydrží tolik let...Proto jsem se tu zacal ptat...

můj názor a FORD má co nabídnout jak diesel či benzín

Doufám,že to tu nebudete brát vážně a všichni se tomu zasmějem,než abychom se tu hádali což já nechci

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- agrin
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
vozidla s motorem 1.8tdci ven katalizaator krasnej zvuk a zlepčil se aj tah motoru, ještě se to musi poupravit pak sem dam fotky
Ford Focus 1.8 Tdci 130ps 320Nm rv.03,17"alu ford orig., xenony,autochip
šedá magnum
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=16888
šedá magnum
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=16888
- killerhammer
- Test driver
si dajme setci von katalyzatory a vratme sa do 80tich rokov
v BB v meste sa poobede nedalo prejst bezpecne namestim, taky bol smrad z tych vyfukovych plynov

v BB v meste sa poobede nedalo prejst bezpecne namestim, taky bol smrad z tych vyfukovych plynov

- richisan
- Zkušený
zaujimava alternativa chiptuningu
Nepatri to skor do sekcie "ladeny vyfuk"

Nepatri to skor do sekcie "ladeny vyfuk"