Chiptuning TDCi

Co a jak vylepšit ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
kefoun
Nováček
Nováček

Re: Chiptuning TDCi

Příspěvek od kefoun » 17.11.2009 20:04

Ale prd jsem. O chiptuning jsem se zacal zajimat pred par tydny a uvazoval jsem o nem. Proto jsem se tu zacal ptat. Stal jsem na hrane barikady a myslel jsem ze se tu dozvim plno skvelych referenci na chip a know-how jak dostat vetsi vykon z kary, ale postupne padam na konzervativni stranu barikady.

Stand: Kdyby se nejednalo o posunuti limitu naklapeni lopatek, tak bys i v nizsich otackach mel taky narostly vykon a kroutici moment. Ne jen od bodu (max. kroutak), kde turbo zacina regulovat (wastegate se zacina otevirat a VNT zacina naklapet) - zkus se takto primo zeptat v te firme jake casovani ti upravovali.

Ja se nepridam, ja ten chip nevyuziuju, jsem klidas, jezdim tak do 2000 ot/min, tam jsou hodnoty uplne stejne. Navic v zime jezdim na hory. a Navic navic chci aby mi auto par let vydrzelo...

stand
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od stand » 17.11.2009 20:13

Vpoho kefoune, nikdo tě nenutí :!:

Ale mam dojem, že je to tady od tebe tak trochu sabotáž: Nemáš jedinej jinej příspěvek v jiném tématu!
A proto vůbec neberu tvé názory jako objektivní, ale jako provokaci.

Jen nevím jestli je to provakace z vnějšku fóra nebo seš někdo z fóra.
Žirafáku, jukni jestli náhodou pan KEFOUN nemá společné IP s jiným uživatelem, at víme odkud vítr fouká.

kefoun
Nováček
Nováček

Příspěvek od kefoun » 18.11.2009 06:29

Jinde prispevky nemam, co jsem potreboval najit, tak jsem si nasel. Jsem tu docela novej. IP ani kontrolovat nemusis, maximalne ze by nekdo pouzival sdilenou od proivdera, coz by byla velika nahoda. O sabotazi bych nemluvil. Toto je diskusni forum a toto byla prece diskuse. Kazdej sice s odlisnymi nazory, ale o tom diskuse preci je.

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 18.11.2009 06:40

stand píše:Vpoho kefoune, nikdo tě nenutí :!:

Ale mam dojem, že je to tady od tebe tak trochu sabotáž: Nemáš jedinej jinej příspěvek v jiném tématu!
A proto vůbec neberu tvé názory jako objektivní, ale jako provokaci.

Jen nevím jestli je to provakace z vnějšku fóra nebo seš někdo z fóra.
Žirafáku, jukni jestli náhodou pan KEFOUN nemá společné IP s jiným uživatelem, at víme odkud vítr fouká.
Ola-la 8O Zrazu sa treba schovat za zirafaka :wink: Za toho zirafaka,z ktorym mas velky problem skoro v kazdej debate? :mrgreen:
Nevidim v Kefoun-ovych prispevkoch nic zle.Proste je len momentalne u teba zly,lebo ti odporuje.Vidis,vidis.Vsetci sa hnevame,ked nam niekto chce vyvrarit nasu pravdu a presvedcenie.Je proste iba ako pisete"na druhej strane barikady" a preto nevidim dovod na chekovanie IP adresy.Ta to de by sme uz boli :mrgreen:

stand
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od stand » 18.11.2009 07:07

Zirafaku, mrzí mne že naše debaty bereš tak moc osobně..
Já vím že si často rýpnu, ale kdybys mě znal osobně určitě bys proti mé povaze neměl nejmenší námitku.

ps: U nás na foru sou IP adresy nastaveny tak, aby se zobrazovali u každého příspěvku, a divil by ses co lidí i přes tuto skutečnost má dvojí/trojí identitu :lol:

killerhammer
Test driver
Test driver

Příspěvek od killerhammer » 18.11.2009 08:41

k tej dvojitej identite
nezabudaj, ze ktokolvek kto prispieva spoza firewallu / nat routeru (fw) bude mat zdielanu, teda rovnaku IP ako niekto iny kto tiez prispieva spoza toho isteho fw :idea: :!: :wink:
a sem zarad
- firemne siete (vsetky firmy su za svojimi malymi fw)
- niektori mensi lokalni provajdri nedavaju verejne IP svojim klientom ale setci idu z ich lokalnej siete cez jeden fw (napr. v BA to bol roburnet, cela petrzalka isla z jednej IP atd atd)
- tak isto siete mobilnych operatorov, ludia idu od nich cez fw, maju ich konecny pocet, umiesntnene na roznych miestach v krajine
- domace siete, napr. u mna doma 4 pocitace (teda ja, manzelka a syn) vystupuju pod jednou IP
atd atd
Ford Explorer 3.0 PHEV, Platinum 2024, 336kW, Silver Obrázek
bolo: Ford Mondeo Wagon MK4 2.5T BusinessX 2009, 162kW, Hypnotic Silver Obrázek

stand
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od stand » 18.11.2009 09:22

Jasné, :roll: nejsem nováček.
Ono pak většinou stačí srovnat časy přihlášení a odhlášení podezřelých uživatelů a tyhle možnosti eliminuješ!!
Tobě nepřijde podezřelé, že se sem někdo přihlásí a píše jen do jednoho tématu a hned se pouští do ostré debaty?
Ale to je stejně jedno, když tu není ochota, ono stačí párkrát říct svůj názor a hned seš horší než spameři, záškodníci a ti co nepoužívají funkci hledat. A to se na fóru chovám vzorově, nikde nezasírám nemluvím ve věcných tématech o jiných věcech, snažím se přidávat fotoreportáže atd..
Naposledy upravil(a) stand dne 18.11.2009 09:43, celkem upraveno 1 x.

richisan
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od richisan » 18.11.2009 09:41

stand píše:A to se na fóru chovám vzorově, nikde nezasírám...
:lol: :wink:

killerhammer
Test driver
Test driver

Příspěvek od killerhammer » 18.11.2009 10:45

stand, podla mna je to tu na ford-focus.cz v pohode :idea:
ked prispievam niekde inde napr. na autorevue.cz a nieco napisem, hned sa do mna pusti kopec ludi :mrgreen:
ano, obcas sa tu do seba pustime, ale to je v ramci debaty :wink:
a na zrazoch si vzdy vsetko vyjasnime :mrgreen:

kefoun
Nováček
Nováček

Příspěvek od kefoun » 19.11.2009 09:45

OT:

Stand: tak v tom pripade by to chtelo asi nejaky navod pro novacky typu:
1/ nejprve prispivejte do vlaken oznacenych modre: napriklad: jaka barva je nejlepsi, zapinani smerovych svetel, volba spravnych steracu, vtipy...
2/ po peti prispevkach muzete prispet do vlaken zelenych: (tykajicich se koroze, pohonnych hmot...)
3/ po deseti zelenych prispevkach teprve muzete zkusit debatu odbornou jako je chiptuning, aditiva, OBDII ktere jsou oznaceny cervenou barvou

Pokud vas nic z jednoduchych temat nezajima, nebo jiz bylo vsechno popsano. Nevadi. Ptejte se znovu, nebo jen napiste nejaky vtip protoze do te doby nesmite prispivat do cervenych vlaken.

:mrgreen: :mrgreen:

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 19.11.2009 10:59

a zluta jsou , ... cerna jsou .... :mrgreen:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

kasi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasi » 19.11.2009 18:33

to je hezké :D to bude jako ve školce podle barev..až vyrosteš a budeš velký bude to stejné jako u ženských hnědá nebo růžová :mrgreen: a nebo jako logika ženských..ty do poslední chvíle neví co bude až si sednou teprv ví :lol: :lol: sorry za OT ale ty ženské mě dostávají jak myslí :lol: ....

kefoun nic ve zlém a nic proti tobě ani tvým 10 černým příspěvků :mrgreen:
sem se tu docela pobavil,jak jsi tu začal a skončil příspěvky :lol: :lol:

Taky sem si trochu pohrál jako ty s barvičky,když je ten podzim :P Honey už nemá tolik času na básně..sem něco zkusil sám :D

kefou říká :idea: :P
Ale prd jsem. O chiptuning jsem se zacal zajimat pred par tydny a uvazoval jsem o nem. Proto jsem se tu zacal ptat.Navic chci,aby mi auto par let vydrzelo...
kasi si myslí o kefounovi :mrgreen:
Ale prd jsem. O chiptuning jsem se zacal zajimat pred par lety a ne jednou jsem o auto přišel.Navic chci,aby mi už to auto par let vydrzelo...Nikdy sem neměl,tak dobré auto jako je FORD ,které vydrží tolik let...Proto jsem se tu zacal ptat...
A jinak pokud větší výkon asi bych neupravoval auto tímto způsobem a koupil bych si silnější :mrgreen: co vydrží déle než to ,,dobře :mrgreen: načipované,, a předělané :wink:
můj názor a FORD má co nabídnout jak diesel či benzín 8)

Doufám,že to tu nebudete brát vážně a všichni se tomu zasmějem,než abychom se tu hádali což já nechci :wink:
je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia
Obrázek

agrin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agrin » 20.11.2009 09:50

vozidla s motorem 1.8tdci ven katalizaator krasnej zvuk a zlepčil se aj tah motoru, ještě se to musi poupravit pak sem dam fotky
Ford Focus 1.8 Tdci 130ps 320Nm rv.03,17"alu ford orig., xenony,autochip
šedá magnum
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=16888

killerhammer
Test driver
Test driver

Příspěvek od killerhammer » 20.11.2009 10:18

si dajme setci von katalyzatory a vratme sa do 80tich rokov :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
v BB v meste sa poobede nedalo prejst bezpecne namestim, taky bol smrad z tych vyfukovych plynov :?

richisan
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od richisan » 20.11.2009 10:22

zaujimava alternativa chiptuningu :lol:
Nepatri to skor do sekcie "ladeny vyfuk" :?: :mrgreen: :mrgreen:

Odpovědět

Zpět na „Tuning“