pavel28 píše:vita_k píše:Zjistil jsem jak se upravuji hadicky do diff cidla pri extrakci dpf:
- hadička co je myslim tenčí - na "zacatku" filtru - hned za turbem se neupravuje
- hadička co je "za" filtrem je v jedné tretine rozrizla - do diff čidla jde atmosfericky tla. Hned za kovovou trubickou z filtru DPF je stejna gumova hadice zaslepena kusem šroubku.
Takže čidlo diferencialniho tlaku se zrejme neupravuje. Jedna hadička se z čidla muže rovnou vytáhnout, druhá musí zůstat.
detail rozriznute hadice:

Tak dneska jsem se mrka na ty hadice,a nic rozřízlého,nebo ucpaného nějakým šroubkem jsem tam nenašel.

Tak novinky. Dnes ve FAP-off. hadicky maj byt obe dvě prorizle a zaslepene, dela to firma

Mam novy SW - nemel by zapinat saharu. Budu dal popisovat jak se to chová. Uvidíme
Edit.: potkal jsem se primo s p. Rekzieglem a chvili sme si povidali o problematice. Je to celkem zajimave, co vsechno zvladnou a co dela problemy. Byl nastvany na to, ze ty filtry tam vubec davaji. Ze filtr odchazi po zaruce a stoji to hrozny prachy. Nektera auta maji regenerace nastavene tak, ze probihaj po konstantni ujete vzdalenosti bez ohledu na zaplneni filtru. To je pak radost.
Jedna zajimavost, co mi rikal je, ze je uz celkem jedno, jak jsou zapojene hadice do tlakoveho cidla, ze je to v SW osetreno (pry tam muze byt tlak jakykoli). Podle me ale neni nebo ne uplne dobre prototze, kdyz jsem hadice omylem prehodil, tak brzo vyskocila chyba motoru - kontrolka + chyba s tim spojena. Ted si nevzpomenu na kod (mozna P2002).
jeste zpet k memu autu. Rikal, ze pri regen. je to opravdu jiny rezim. Motor v tomto pripade otevira klapku na vzduch, ktery nejde z IC