Pozdravujem:)
Trocha neskora reakcia, ale ty mas nejaky specialny Focus ktory nema tlacitko na kufru?Medzi 2 svetlami SPZ?jirka766 píše:Mám focus II před faceliftem. Dálkový s obyčejným klíčkem. Auto dálkově zamknu docela dobře (z 5-10 metrů, zamykám hned jak odcházím, to mi neomezuje). Ale když přicházím k autu, tak mačkám odemykání co to jde a většinou se mi odemkne až tak metr před autem a to už dost mířím smerem k čelnímu oknu, někdy jsem dokonce rychlejší když strčím klíč do zámku a odemknu bez dálky. Odemykání kufru na dálku jde rychle stejně jako zamykání.
Čím by to mohlo být ? Nezapadnul přijímač někam ? Občas jezdím fabií 1 s vystřelovacím klíčkem a tím odemknu i zamknu snad na 20 metrů ani nemusím nikam mířit. Baterku v klíčku už jsem jednou měnil a příliš to nepomohlo.
A ještě další dotaz. Mám jenom obyčejnou výbavu. Odemykání resp. odvírání kufru je pouze na dálku na klíčku, nikde jinde (žádné tlačítko) uvnitř v autě není. Je to možný ? Když mám nastartováno a chci odemknout kufr, tak musím vypnout motor a s klíčkem mířit směr dozadu auta a odemku ho. A když se mi v klíčku vybije tak budu muset do kufru vnitřkem ?
nakladovy prostor se zablokuje rozjezdem a odblokuje otevrenim dveri ridicemiki21 píše: 07.07.2020 19:17 Zas to má výhodu, že Ti na červené nikdo nevleze dozadu a nic nešlohne.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů