koupe FF3 poFL
- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: koupe FF3 poFL
Já jsem ještě neviděl jedničkový FF, ve kterém by nevrzaly plasty. Tak buď jsi měl štěstí na dobrý kus nebo to moc nevnímáš a v takovém případě ti to v novém FF vadit nebude 

Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
- MIROMEN
- Junior
Tak ja měl taky jedničkoveho Focuse ve vybavě Ghia a musim řict že zpracovani bylo na velmi dobre urovni i přes vyhradně tvrde plasty. Vrzani nebo jine rušive zvuky nebyly prakticky vubec patrne ani po cca 165tkm. Takže chcete řict že po tehle strance se Ford zhoršil ?
Jinak co ty zakladni světla u FL verze mate někdo nějake porovnani ?
Jinak co ty zakladni světla u FL verze mate někdo nějake porovnani ?
FOCUS 3 FL Titanium 1.5EB
- Anduril
- Test driver
Zhorsil? To nevim, FF2 vrzal stejne tak. Takze podle me se nic nezhorsilo. FF1 jsem ridil jednou a ten vrzal jak cert, ale mel 250k na konte. Neni to zadna tragedie, jen to proste neni uplne bez ruchu. Je to zive auto 

- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Určitě se nezhoršil. Jenom bych u nového auta za skoro půl milionu čekal v tomhle směru trochu lepší kvalitu. Ale jak píše Anduril, není to žádná tragédie.
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
-
- Člen klubu
Co, kedy vrzga? Pri jazde nieco v aute vrzga? Neviem, ci som na to necitlivy, ale ja som si nic nevsimol.
- MIROMEN
- Junior
Pavel 77 piše že mu při zavirani dveři praskalo madlo. No zkoušel jsem to u 3 Focusu na saloně + 1 předvaděčka a mirne vrznuti tam sice bylo ale rozhodně lepši než např u Golfa 6 po par tisicich km. A zhruba na stejne urovni jsem zaregistoval povrznuti madla i u Golfa 7. Ale to už se řeši opravdu prkotiny. Jinak je třeba řict že Focus ma opravdu masivni dveře.
Mě spiš zajimaji ty světla a taky jak hraje to připlatkove radio Sony + repro jestli někdo slyšel. Zde mě mrzi že neni přitomen Subwoofer ktery je současti pouze radia s NAVI. Nejde mi tak ani o TUC TUC ale prostě kvalitnějši nižši tony.
Mě spiš zajimaji ty světla a taky jak hraje to připlatkove radio Sony + repro jestli někdo slyšel. Zde mě mrzi že neni přitomen Subwoofer ktery je současti pouze radia s NAVI. Nejde mi tak ani o TUC TUC ale prostě kvalitnějši nižši tony.
FOCUS 3 FL Titanium 1.5EB
-
- Člen klubu
Mne na mojom 16 rocnom hrkoce iba niekedy na volnobeh (v zime uplne studeny motor) uzatvaranie priehradky spolujazdca. Nieco vnutri toho zamku. Za jazdy je auto podla mna potichu. Neviem o akom vrzgani FF1 hovorite. Nejake vole na kluckach a madlach mi pridu normalne. Radsej nech to auto funguje, nekradne a napriklad aj nech dobre svieti. Ako to, ci pri uplnom stlaceni mozno vrzne madlo dveri.
U Golfa by som sa bal, ci o hodinu najdem auto na tom istom mieste.
U Golfa by som sa bal, ci o hodinu najdem auto na tom istom mieste.
- Nonid
- Test driver
Me vrza akorat vypln dveri ridice, kdyz se za ne prudce zabere, jinak ticho i pri nerovnostech(az na zadni napravu, stabiky) 

Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
-
- Nováček
Asi jsem měl štěstí...Konik píše:Já jsem ještě neviděl jedničkový FF, ve kterém by nevrzaly plasty. Tak buď jsi měl štěstí na dobrý kus nebo to moc nevnímáš a v takovém případě ti to v novém FF vadit nebude
Na různé pazvuky jsem možná až příliš "citlivý".
U Kie trpím jako čert...
-
- Nováček
Máte někdo adaptivní tempomat?
Jaké máte zkušenosti s fungováním?
Díky
Jaké máte zkušenosti s fungováním?
Díky
-
- Nováček
Jak to tak vypadá, asi budu mít možnost vyzkoušet Focuse s 1.5 EB a automatem 
Jsem na to hodně zvědavý, jaký to bude v porovnání s DSG v Golfu.
Tak nějak vnitřně jsem rozhodnutý pro Focuse.
Pokud převodovka nezklame, jdu do něj. Je hezčí, má takový víc vyvážený proporce
Papírově to je sice o nějakou vteřinku línější než Golf, ale to je mi v podstatě asi jedno...stejně jezdím na pohodu...
Díky Vám všem za podněty a rady.
Nakonec tedy ještě přidám 17" kola Individual.
Ještě se rozhoduju (teda manželka se rozhoduje
) o barvě...prý se jí líbí základní červená...takže bude losování, zda červená nebo stříbrná. Já se kloním ke stříbrné, není na ní tolik vidět špína...
Jen ještě trochu váhám u KeyFree... Četl jsem nějaké články o tom, že je to poměrně vysoce rizikové kvůli krádeži... tak teda nevím...je to dost dobrá vychytávka...
Co vy na to, bando?
Díky

Jsem na to hodně zvědavý, jaký to bude v porovnání s DSG v Golfu.
Tak nějak vnitřně jsem rozhodnutý pro Focuse.
Pokud převodovka nezklame, jdu do něj. Je hezčí, má takový víc vyvážený proporce

Papírově to je sice o nějakou vteřinku línější než Golf, ale to je mi v podstatě asi jedno...stejně jezdím na pohodu...
Díky Vám všem za podněty a rady.
Nakonec tedy ještě přidám 17" kola Individual.
Ještě se rozhoduju (teda manželka se rozhoduje

Jen ještě trochu váhám u KeyFree... Četl jsem nějaké články o tom, že je to poměrně vysoce rizikové kvůli krádeži... tak teda nevím...je to dost dobrá vychytávka...
Co vy na to, bando?

Díky
- Miri
- Test driver
Pavel77: adaptabilní má myslím Anduril. Je to určitě skvělá věc, ale měl bych obavy ze zbytečného chování při dojíždění pomalejšího než se přejede do rychlého pruhu a z chování v zatáčkách v rychlejším pruhu.
Jinak k výbavě, snad Tě při předváděčce ta 1,5EB nadchne tak jako mne i když pokud nebude ten motor zajetý tak nepředvádí ještě 100% pružnost.
KeyFree - pokud bereš Titánko, tak ho tam budeš mít tak i tak. Ohledně krádeže jsem nikde nic nečetl - kdo to auto bude opravdu chtít ukrást, tak si poradí i 100 jinými způsoby.
Ohledně barvy se přikláním k paní manželce
.
Jinak k výbavě, snad Tě při předváděčce ta 1,5EB nadchne tak jako mne i když pokud nebude ten motor zajetý tak nepředvádí ještě 100% pružnost.
KeyFree - pokud bereš Titánko, tak ho tam budeš mít tak i tak. Ohledně krádeže jsem nikde nic nečetl - kdo to auto bude opravdu chtít ukrást, tak si poradí i 100 jinými způsoby.
Ohledně barvy se přikláním k paní manželce

- Anduril
- Test driver
Adaptivni tempomat nemam, ale chtel bych
KeyFree - myslis startovani tlacitkem, nebo kompletni bezklicovy pristup do auta + startovani tl.? Mam komplet bezklic, nevim jak bezpecnostne, ale je to vysoce luxusni a prakticka vec

KeyFree - myslis startovani tlacitkem, nebo kompletni bezklicovy pristup do auta + startovani tl.? Mam komplet bezklic, nevim jak bezpecnostne, ale je to vysoce luxusni a prakticka vec

-
- Nováček
Takže červená? Je fakt, že se mi líbí taky, ale zase ta stříbrná je míň náročná na mytíMiri píše:Pavel77: adaptabilní má myslím Anduril. Je to určitě skvělá věc, ale měl bych obavy ze zbytečného chování při dojíždění pomalejšího než se přejede do rychlého pruhu a z chování v zatáčkách v rychlejším pruhu.
Ohledně barvy se přikláním k paní manželce.

S tím adaptivním tempomatem pořád váhám, dle některých recenzí to nefunguje úplně košer...
Bohužel moc lidí to asi nemá, protože reálné uživatelské zkušenosti jsem v podstatě nenašel, pouze v rámci recenzí auta, a jen okrajově zmíněné...
-
- Nováček
Myslím komplet bezklíč... Někde jsem četl, že to je velké riziko...myslím, že někde na stránkách Cebie...Anduril píše:Adaptivni tempomat nemam, ale chtel bych![]()
Ale mě by se to líbilo...taky si myslím, že když se už někdo rozhodne ukrást auto, tak s tím prostě nic neudělám... Jedině snad instalovat dovnitř jedovatý hady vycvičené k bleskovému útoku na kohokoliv jiného než oprávněného uživatele