Příspěvek
od maras » 04.04.2007 21:30
mám ty elektrony (MAM W1 6,5*15 ET37) na autě třetí den a obul jsem na ně Bridgestone ER 300 195/60 R15 H. Jsou nepatrně schovany v blatníku, ale při normálním pohledu vypadají jakoby byly zároveň s blatníkem, nebo dokonce lehce přes. Vypadá to opravdu dobře! Zvolil jsem profil 60 aby to nebyly takovy balóny jak 65. navíc šířka disku 6,5 ten vzhled ještě podpoří. Nejhezčí jsou samozřejmě velký disky a nízký profil, ale já osobně bych pod 60 nešel. přezul jsem to teď ze zimních 14" profil 65 a musím říct, že je to znatelně tvrdší, ale zase to neuvěřitelně sedí! Jo a ještě jednu radu.........až je tam budeš dávat, tak vydělej podložky které jsou vždy na jednom šroubu a zajišťují brzdový kotouč, jsou tam stejně zbytečně. Mě je tam nechali a šíleně mi vibroval volant. sundal jsem kolo, že vyčistím dosedací plochu od rezi, protože jsem si myslel, že by to mohlo být tím a vidím podle otisku rezi že to koko nesedělo celou plochou na kotouči kvůli té podložce. Vydělal jsem je a je klid. měj se Z