Alespoň začne chodit pěšky .40007 píše:jenom aby jsi potom nestrávil půl hodiny vypínáním různých vypínačů.zirafak píše:Presne tak.Cim viac,tym lepsie![]()
![]()

No, jasan. Já právě myslel, že by to pomohlo jenom proti hnědočechům na sídlišti a podobným individuím. O krádeži si iluze nedělám. V blízké budoucnosti uzavřu aspoň tu pojistku. Nevíš, kde by se teda dali sehnat?? Na netu jsem za půl hodiny hledání neobjevil zhola nic...Tad píše:samolepku určitě seženeš ale myslim že zloději moc dobře vědí jaké samolepky se dají sehnat a proto bude asi k ničemu. spíš kdybys měl někoho známého a on ti dal samolepku která je používaná k nějakému vyhlášenému alarmu to bych viděl jako jedinou možnost která ti může trochu pomoci
Ja si myslím, že proti hnědočechům ti nepomuže ani tohletoMaros píše:No, jasan. Já právě myslel, že by to pomohlo jenom proti hnědočechům na sídlišti a podobným individuím. O krádeži si iluze nedělám. V blízké budoucnosti uzavřu aspoň tu pojistku. Nevíš, kde by se teda dali sehnat?? Na netu jsem za půl hodiny hledání neobjevil zhola nic...Tad píše:samolepku určitě seženeš ale myslim že zloději moc dobře vědí jaké samolepky se dají sehnat a proto bude asi k ničemu. spíš kdybys měl někoho známého a on ti dal samolepku která je používaná k nějakému vyhlášenému alarmu to bych viděl jako jedinou možnost která ti může trochu pomoci![]()
Tady něco mášMaros píše:Zdravím, předem se omlouvám, jestli se tady už o tom mluvilo, ale nikde jsem to neobjevil, tak to strčim sem, abych zbytečně nezakládal nový vlákno.Mám na mysli samolepku autoalarmu na sklo, aby to odradilo aspoň ty největší zoufalce na sídlišti, co chtěj jenom šlohnout radio nebo prohledat auto. Prý se dají samotný samolepky někde sehnat. Nevíte o tom někdo něco
Já vim,že to pro zloděje není překážka.Pokud chce někdo zelenýho focuse,tak mi s nim odjede.Ale pokud chce nějaký auto,tak si asi spíš vybere to bez jakýhokoliv zabezpečení než s alespoň minimálním,ne?Právě,že ta moje černá tyč není tak vidět,tak sem si chtěl pořídit tuhle,aby to bylo jasný hned,že tam je....Na nějaký alarmy atd.nemám,na gps modul už vůbec ne...Jari píše:Myslim,že když se rozhodnou,že ti to auto ukradnou,tak jim v tom páka nezabrání.Dokážou otevřít Defen-loock,tak nějaká páka?????
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti